Keystone logo

146 Master Programi u Zdravstvena zaštita Ishrana Nauka o hrani 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Zdravstvena zaštita
  • Ishrana
  • Nauka o hrani
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (146)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Zdravstvena zaštita Ishrana Nauka o hrani

Постоји професионална идиом који описује природу оф Фоод Сциенце: студирање хране "од њиве до трпезе". Фоод Сциенце заиста проучава све аспекте хране, од бербе и производњу за кување и потрошње.

Области прехрамбене наука је изузетно развила током последњих година, а данас наука хране је веома интердисциплинарна примењена наука која користи достигнућа из различитих области, као што су хемијски инжењеринг, микробиологије, биохемије и многи други. То је разлог за значајан број субдисциплинес да ова област науке подразумева. Неке од најузбудљивијих и напредне субдисциплинес оф Фоод Сциенце су храна хемије и анализа, храна очување и паковање, прехрамбене технологије и многих других. Све ове студије покушавају да подигну квалитет хране. У исто време, они пружају информације за безбедност и начине да производе храну која испуњавају услове из пренасељене и оверстимулатед савременог света. Хране наука се не ради о кување само, то је такође о неким тешко научна истраживања, прави изазов и разоткривање загонетке.

Почетак у потрази за своју будућност магистрирала у прехрамбеној наука одмах! Не оклевајте да сазнате више о специјалним мастер програме у прехрамбеној наука кликом на линкове испод.