Keystone logo

1 Master Programi u Društvene nauke Političke nauke Nauka o građanskim pravima i dužnostima 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Društvene nauke
  • Političke nauke
  • Nauka o građanskim pravima i dužnostima
Polja studija
  • Društvene nauke (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programi u Društvene nauke Političke nauke Nauka o građanskim pravima i dužnostima

Магистар је опција за студенте који су претходно стекли диплому. Добијање степена дозвољава појединцима да себе називају експертима у својој области. Такође је обично предуслов за зараду доктора.

Шта је Мастер у Грађанима? Мастер у Грађанима укључује практичне и политичке аспекте грађанства. Ово укључује грађанске законе и кодексе, дужности грађана и политичку или етичку традицију. Студенти могу, између осталог, полагати курсеве о интеркултуралној и међународној комуникацији, дигиталној грађанству, деци и међународном развоју, регионалном планирању, урбаној регенерацији и религијским студијама. Ови курсеви су често осмишљени да би ученике учили не само о локалној цивилизацији, већ ио томе како грађанство утиче на владе широм света.

Појединци који зарађују постдипломске студије у грађанству често уче многе вештине које им помажу у својој каријери, као иу свакодневном животу. Студенти могу научити како управљати својим временом и пројектима, као и како креирати буџете за те пројекте. Друге научене вјештине укључују лидерство, критичко размишљање и јавни говор, отварајући врата за више каријере.

Трошак да се магистрира цивилизација зависи од неколико фактора, укључујући и школу којој ученик и где се налази та школа. Број сати кредитирања захтева и факторе у трошковима.

Људи који стекну диплому из грађанства вероватно ће моћи да бирају из широког спектра каријере. Студенти могу приступити праву, менаџменту социјалних услуга, јавној управи, политици или односима са јавношћу. Заједнички послови укључују посреднике, руководиоце друштвених организација и урбанистичке планере, који користе друштвену организацију и владу како би се бавили агендама важним за њихове заједнице. Неки ученици могу изабрати да стекну докторску дисертацију. и онда се кандидује за политичку функцију.

Институције за учење широм свијета могу понудити програме у грађанским или сличним областима. Многи такође пружају онлине курсеве за оне којима је потребна флексибилност. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.