Keystone logo

89 Master Programi u Nauka o životu Nauka o životinjama 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Nauka o životu
  • Nauka o životinjama
Polja studija
  • Nauka o životu (89)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Nauka o životu Nauka o životinjama

Мастер студијски програми захтевају да покажу напредно знање у својој специфичној области студија. У зависности од области студија, програми могу трајати од једне до четири године.

Шта је мастер у Анимал Сциенце? Ова област истраживања је раст, исхране, дојења и репродукцију животиња са економског интереса, као и дружења животиња. Ви ћете највероватније истражити начине да се побољша здравље и добробит животиња и побољшати продуктивност. На нивоу мастер, можете изабрати да се специјализују своју студију у одређену врсту животиња, као што су живине, говеда, псе, мачке, овце, коње или свиња.

Многи научни програми животиња истичу управљање, који може да се припремите за лидерским позицијама. Поред тога, способност да виде моделе и организовање података могу помоћи у вашем будућем каријери иу другим аспектима свог живота.

Без обзира да ли сте изабрали да боље образовање у традиционалној учионици или путем виртуелне учионице на мрежи, цена је важна. Многи фактори утичу на наставу, тако да је најбоље да се обратите директно своју школу избора.

Као животиња науке дипломирани, можете наћи посао у различитим радних места у индустријама попут пољопривреде, наставе и владе. звање вишег нивоа такође омогућава више могућности у настави и истраживању. Можда ћете моћи да развију каријеру као научни сарадник на универзитету. Друге могућности могу бити доступни у индустрији здравствених производа животињског. Ако желите да радите више практичне са животињама, можете наставити каријеру попут животиња техничар или менаџер стоке.

Мајстор у Анимал Сциенце програму могу се наћи на разним институцијама широм света. Можете чак зарадити диплому из удобности свог дома као многи универзитети нуде онлајн програме.Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.