Keystone logo

18 Master Programi u Studije Nauke o energiji Energija Nafta i gas 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Nauke o energiji
  • Energija
  • Nafta i gas
Polja studija
  • Studije Nauke o energiji (18)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Nauke o energiji Energija Nafta i gas

Многи појединци које спроводе мастера у нафте, гаса и енергетике изабрати да истражују енергетског тржишта, што је неопходно за глобалну економију и изузетно профитабилне индустрије. Овај степен пружа вредне индустрија увид, укључујући и преглед савремених питања на тржишту.

Шта је мастер у нафте, гаса и енергетике? Напредна степен је додатно образовање које ће опремити студенте са суштинским знања као што су нафта и уговора гаса права, финансија и рачуноводства, управљање операцијама, и енергетских економије. Студенти ће такође научити основне грађевинске блокове стратегија управљања заштитом животне средине, као што су менаџмент људима и организационог развоја. Појединци могу радити на каријерама које ће истински да разлику у будућност одрживости Земљине.

Постоје бројни разлози за избор да Господара на нафту, гас, и енергетику наравно.Програм учи низ вештина, као што су маркетинг, истраживачких метода, стратешки менаџмент, управљање угљеника и предузетништва, и савременим питањима у нафте, гаса и енергије. Поред тога, мајстор у овој области омогућава појединцима да се помери на корпоративној лествици брзо.

Трошкови ће се разликовати у зависности од установе, а програм може трајати од једне до три године. Из тог разлога, неопходно је да сте истраживање програм темељно да се уверите Програм је понудио одговара своје циљеве.

Дипломци су у велике потражње за један број позиција, као што аналитичар за нафту и гас, енергије и одрживост менаџера, аналитичара учинка пројекта, и координатор пројекта. Студенти ће развити вештине потребне за рјешавање питања која се односе на животну средину и климу.

Многи међународни опције су доступне за програм из различитих универзитета.Онлине курсеви су идеалан избор за оне који живе у удаљеним подручјима широм света са мало приступа објекту. Опције Веб-басед такође задовољити појединцима који захтевају флексибилан распоред. Да бисте почели са курса, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.