Keystone logo

39 Master Programi u Obrazovanje Podučavanje Muzičko obrazovanje 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Podučavanje
  • Muzičko obrazovanje
Polja studija
  • Obrazovanje (39)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Obrazovanje Podučavanje Muzičko obrazovanje

Магистарски програм је осмишљен да обезбеди додатне могућности образовања квалификованим кандидатима. Ови дипломски програми обично захтевају додипломске студије или професионално искуство за упис.

Шта је Мастер у музичком образовању? Музичко образовање може се сматрати преносом информација о музичком изразу. Ово се може изводити у савременим школским установама, као што су школе, или у новим образовним платформама, као што је вршњачко учење засновано на интернету. Постоји неколико опција у овој опћој категорији студија, а најистакнутије дивизије су Мастер оф Мусиц са фокусом на образовање и Мастер образовања у музици. Заједнички курсеви већине програма укључују педагогију, принципе музичке едукације, музичку писменост и истраживања.

Научници у овој врсти програма често су доступни да одржавају личну музичку праксу, додатно развијају своје експресивне и техничке капацитете. Може се наћи и повећана мрежа сарадника ради унапређења њихове уметности, укључујући вршњаке и инструкторе. Вештине наставе учења могу помоћи у размени музике са пријатељима и студентима.

Важно је свакодневно провјерити школарину сваког програма. Цене могу бити засноване на различитим факторима, као што је држава у којој се налази школа и објекти, као што су лабораторије, којима студент има приступ.

Свежи дипломци са мастером из музичке едукације могу наћи запослење у канцеларији музичког наставног центра. Ови административни положаји могу укључивати дужности као што су описмењавање заједнице, планирање програма и управљање објектима. Туторство је још једна уобичајена позиција за учитеље музике. Ово се може учинити кроз установљену школу или оглашавање као фрееланцер. Дипломци са професионалним искуством или значајним личним достигнућима могли су да нађу положаје који подучавају теме из теорије музике, перформанси или едукације у школама, колеџима или универзитетима.

Једна вероватно ће наћи многе опције за образовање музичког образовања на мрежи и у традиционалним форматима у учионицама. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.