Keystone logo

94 Master Programi u Scenska umetnost Muzika Muzičko izvođenje 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenska umetnost
  • Muzika
  • Muzičko izvođenje
Polja studija
  • Scenska umetnost (94)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Scenska umetnost Muzika Muzičko izvođenje

Мастер у музичком наступу припрема студенте да се баве различитим каријерама у музичкој индустрији поучавајући музичку теорију и технику, као и дају студентима прилику да своје вештине практикују у хорским и оркестарским поставкама.

&nbsp

Шта је Мастер у музичком наступу? Мастер у музичкој продукцији је програм који предаје студентску музичку теорију, соло репертоар и перформансе, педагогију, дикцију и музичку обуку која се односи на појединачно подручје студирања које се води. Ученици могу бирати различите перформансе, укључујући обое, глас, виолончело, кларинет, француски рог, фагот, туба, трубу, виолу, харфо, обоо, контрабас, орган, клавир и још много тога. Студенти могу радити на широком опсегу каријере у области музике.

&nbsp

Студенти који заврше мастер програм у музичком перформансу имају користи од учења релевантних вештина које им омогућавају да компетентно настављају професионалну каријеру у музичкој индустрији. Након успешног завршетка програма, ученици ће бити опремљени вештинама и самопоуздањем који им треба да постану успешни у музичкој индустрији.

&nbsp

Трошкови Мастер-а у музичком раду значајно варирају на основу појединачних институција као и земље у којој се заснива. Студенти могу очекивати да заврше програм у року од две до пет година, у зависности од тога да ли су редовни или ванредни студенти.

&nbsp

Мастер у музичком перформансу омогућава студентима да траже каријере у многим различитим областима, укључујући: образовање, музичке перформансе, лично вокално тренирање, композицију, управљање уметношћу, аудио продукцију, сарадничку пијанисту, акустичара, аккомпанисту, консултанта за ауторско право, лиричара и диригента. Студенти који желе да наставе каријеру у музичкој индустрији имају већи успех након завршеног магистарског студија у музичком наступу.

&nbsp

Мастер у музичкој продукцији може отворити многе могућности за различите каријере везане за музику. Ако желите да наставите са мастером у музичкој продукцији, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе коју сте изабрали попуњавањем образца олова.