Keystone logo

13 Master Programi u Scenska umetnost Muzika Muzička industrija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenska umetnost
  • Muzika
  • Muzička industrija
Polja studija
  • Scenska umetnost (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Scenska umetnost Muzika Muzička industrija

Магистар је обично један до три године програма који припрема студент за напредовање у професионалној каријери или прилику да се упише у докторски програм. Овај постдипломски степен следи бацхелор, обично у сродном пољу.

Шта је Мастер у музичком бизнису? Фокусира се на знање и искуство неопходне да се истакне у музичкој индустрији. Током овог програма, студент научи како примијенити пословне праксе и принципе, укључујући маркетинг, финансије и лидерство. Издавање, издавање дозвола, промоција, приходи и финансирање музичара и ауторских права су сви критични аспекти неопходни за успех у музичкој индустрији. Дипломац такође може научити како да води онлине и физичке маркетиншке кампање и генерише искуства са фановима за максималну изложеност музичара.

Појединац се може одлучити да се упише у програм студија музичког бизниса из више разлога. Предмети подучавају вештине као што су рачуноводство, маркетинг и информационе технологије које су виталне у многим областима, отварајући пут за покретање мобилности у индустрији.

Многе институције нуде напредне дипломе у музичком бизнису, а постоје и аспекти сваког од њих који су јединствени за тај програм. Накнаде, трошкови школарине и уписа варирају, што отежава израчунавање трошкова. Кроз пажљиво истраживање опција, студент може осигурати да програм испуњава образовне и финансијске захтјеве.

Глобалне компаније за забаву траже квалифициране појединости да попуне позиције у различитим професионалним окружењима. Спонзорски координатори, дигитални маркетинги, представници продаје, односи с јавношћу и стручњаци за развој музике и талената су само неколико доступних тренутака. Могућности укључују послове у телевизији, радио и онлине медијима, а многи могу укључити путовања за промоције и концерте.

Музички бизнис програми су доступни на међународном нивоу. Многе институције за учење нуде онлине опције како би олакшале оне који захтевају флексибилност у распореду и локацији. Да бисте направили први корак ка успјешној каријери у музичкој индустрији, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образаца олова.