Keystone logo

58 Master Programi u Studije Menadžmenta Modni menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Menadžmenta
 • Modni menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (58)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Menadžmenta Modni menadžment

  Мастер програм је популаран пут за студенте који желе наставити своје образовање након што стекну диплому. Због тога што је често доступна на ванредним временима, могуће је и тренутним стручњацима да унапреде своје знање док још увијек раде.

  Шта је Мастер у модном менаџменту? Овај програм је дизајниран за љубитеље моде који имају част за пословање. Већина програма комбинује проучавање мода са комуникацијама, менаџментом бренда и алатима и методама за куповину моде. Дипломанти би требало да буду у могућности да предвиде и открију технолошке, економске и друштвене промене у послу и примене маштовита решења. Часови могу укључивати маркетиншке стратегије за луксузне компаније, психолошке и историјске аспекте мода, модни дизајн и истраживања и економске перформансе компанија и брендова.

  Студенти који прате овај степен имају користи на више начина. Они развијају снажне аналитичке вјештине и одлуке. Они такође уче како ефикасно комуницирају и представити предлоге у визуелним и писаним форматима.

  Трошкови школарине не би требало да задрже ученике да траже своје образовање о сновима. Због тога што се накнаде могу разликовати од једне институције до друге, студенти би требали позвати и тражити специфичне финансијске захтјеве. Узимање часова на интернету такође може помоћи у смањивању трошкова.

  Магистрирала у модном менаџменту може довести до различитих каријера у модној индустрији. Неки професионални наслови могу укључити менаџер производа, менаџер модне марке, модни купац и менаџер малопродаје. Неки дипломци могу изабрати да раде у области планирања догађаја, односа с јавношћу или маркетинга. Послодавци могу укључити дизајнерске агенције, модне брендове, продавнице или часописе. Неки појединци могу такође да одлуче да раде самостално на консултантској основи.

  Будући да се овај степен може добити у школама широм свијета, студенти могу приступити њима све овдје. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.