Keystone logo

96 Master Programi u Moda Modni dizajn 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Moda
 • Modni dizajn
Polja studija
 • Moda (96)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Moda Modni dizajn

  Студенти који желе да стекну напредније знање у одређеној области предмета могу имати магистарски степен. Ова врста програма обично траје од једне до три године. Постоје невероватне школе које нуде јединствене програме широм света. Након завршетка овог степена, већина људи је више квалификована за одређене послове у датом пољу.

  &nbsp

  Шта је Мастер у модном дизајну? Овај програм је намењен да помогне студентима да стекну дубоко знање о свету моде. Иако је дизајн главни фокус, проучавана су и друга подручја. Студенти уче креативни процес, културни утицаји дизајна, производње, маркетинга, комуникације и још много тога. Многи програми се предају међународно у свјетски познатим градовима. Овим се студентима пружа више могућности за учење на радном месту. Неке школе могу имати посебне захтеве за учешће у овој врсти програма.

  &nbsp

  Студирање модног дизајна може бити веома корисно. Свет мода је успесна индустрија; Међутим, многима је тешко наћи запослење. Са правим образовањем проналазење успеха у овом узбудљивом пољу је много лакше. Поред тога, већина ученика сматра да је ова врста програма практична и да их припрема за будући успех.

  &nbsp

  Трошак за стицање магистарског степена варира. Пошто постоји више универзитета широм свијета, сваки трошак школарине је другачији. Обично је најбоље истражити специфичне трошкове школарине и друге накнаде за сваку школу.

  &nbsp

  Студенти који заврше овај програм обично пређу на радну снагу. Неки раде за модне компаније и дизајнирају конфекцију и / или одјећу за цасуал-веар. Други раде у дизајнерским канцеларијама у модним кућама. Постоје и људи који раде за текстилне компаније.

  &nbsp

  Ако сте заинтересовани за овај узбудљив напредни степен, онда је важно пронаћи прави програм. Можете изабрати ону која нуди курсеве и структуру класе која је најбоља за ваше потребе да максимизирате своје учење. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.