Keystone logo

18 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Istorija Moderna istorija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Istorija
  • Moderna istorija
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (18)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Istorija Moderna istorija

Студијски програми мастер су доступни за студенте који су завршили диплому у сродне области. Они уписани прегледање детаљних теоријске теме и стоји изазов да покажу стручност са својим курсу. Ови програми обично захтевају два додатна године редовних студија да се заврши.

Можда се питате шта је мастер у модерној историји? То је врло слично општег програма из историје, али углавном се фокусира на питања у вези са најновијим два века. Ученици проводе време истраживања важне догађаје који су обликовали савремени свет. Теме често укључују политичке трендове, конфликти и економских система. Неки програми ће имати глобални приступ и истражити низ култура и догађаја. Други ће сузити на основу западних сила попут Британије и САД. Без обзира, брз технолошки напредак и културне експанзије доминирају бројне дискусије.

Истраживање је главна компонента ових програма, а ученицима да развију аналитичке способности кроз истраживања вежбе. Они уче да критички процене изворе информација и категоризацију их на основу аутентичности. Ученици такође научити како да води пословне књиге и побољшају своје писање и комуникационе способности.

Трошкови школарине и накнаде су постављени од стране универзитета. Они који су заинтересовани треба да контактирају Пријемни одељења институција у обзир.

По завршетку једне од ових степени, дипломци се припремају за разне каријере. Неки постају едукатори и научити часове на различитим нивоима јавних и приватних образовних система. Дипломци такође могу да раде на развоју нових образовних ресурса. Њихови аналитичке способности би им се омогућило да критикује, измените и пишу уџбенике и материјале за учење. Неки раде као новинари у областима које се односе на актуелним догађајима.Други су запослени у музејима, као кустоса или говорника на посебним темама од историјског значаја.

Важно је узети у обзир што више могућности, као што је могуће пре одлучивања о одређеном програму. Ако не можете да с посла или путује за традиционалне наставе, можете имати користи од онлине универзитета. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.