Keystone logo

4 Master Programi u Studije Ekonomije Ekonomija Mikroekonomija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
  • Mikroekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Ekonomije Ekonomija Mikroekonomija

Магистарски степен је често одличан начин да се унапредите у изабраном пољу. Обично је потребно око две године да се заврши, али то показује свету да сте постигли дубоко разумевање теме.

Шта је мастер из микроекономије? Ова грана економије бави се проучавањем како појединачне одлуке и појединачне политике утичу на финансије. Курсеви често покривају ефекте промјена на тржиштима на цијене за потрошаче и за компаније, као и промјене ствари које утичу на та тржишта, као што су порези и оскудица ресурса. Та студија може пружити информације које утичу на политику и за добављаче и потрошаче тако што их држе у складу са последицама.

Предности магистра у микроекономији могу радити за вас у свом личном животу, као и вашем професионалном. Можда ћете научити вредне вештине као што су анализа трошкова / користи, стратешко доношење одлука и управљање новцем.

Трошкови магистарског степена зависе од ваше локације и школе коју сте изабрали. Можете добити детаљну процену из школе коју планираш да похађаш.

Каријера у микроекономији често може да изгледа на начин на који бисте желели. Можете изабрати да идете корпоративно, као директор финансија који има специфичан утицај финансијске политике компаније. Или бисте можда волели позицију истраживачког аналитичара у владиним капацитетима, где можете информисати вође о ефектима опорезивања на различитим тржиштима. Такође можете изабрати да постанете консултант или истраживач који ради како би помогао другим бизнисима да се побољшају кроз промјену политике. Алтернативно, каријера као писца би могла бити оно што тражите, помажући лаици да разумеју сложене теорије које погађају цијене и снабдевање и потражњу.

Вероватно ћете добити мастер из микроекономије било гдје у свету. Доступан је на многим универзитетима и колеџима и на интернету било где желите. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.