Keystone logo

24 Master Programi u Prirodne nauke Biologija Mikrobiologija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Prirodne nauke
  • Biologija
  • Mikrobiologija
Polja studija
  • Prirodne nauke (24)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Prirodne nauke Biologija Mikrobiologija

Магистрирао је врста дипломских сертификације који је зарадио након ученици су завршили курс студија који узима око две године. Генерално, овај степен указује да је студент добио висок ниво знања у свом изабраном пољу.

Управо оно што је мастер у микробиологију? Ова врста степена има за циљ да помогне ученицима да науче све о биологији на веома малом обиму. Микробиологије укључује изучавање бактерија, вируса, амеба, гљивица, алги, па чак и неке биљке и животиње; може фокусирати на једноћелијски организми или на специфичним компонентама вишећелијских организама. Студенти могу проучавати окружења микроби живе у њима, као и органску хемију, еволуцију или ћелијску структуру. Неки програми могу понудити посебан фокус, као што су биологија образовање или биолошког инжењеринга.

Велики број предности су на располагању онима који заврше студије у микробиологији.На пример, студенти моћи да дају своје критичког размишљања и решавања проблема вештине убрзање. Осим тога, ученици могу бити у стању да побољша своју професионалну базу знања, омогућавајући им да наставе каријеру у области микробиологије.

Трошкови степена микробиологије мастер ће зависити све од доступности финансијске помоћи трошковима материјала. Ученици треба да контактирају своју институцију директно за тачно и најновије информације.

Они који зарађују диплому из микробиологије би могао да настави низ различитих каријере. На пример, они могу завршити рад у медицинској установи или истраживачкој лабораторији; неки ученици иду на постати стручњаци за микробиологију. Студенти могу да постану патолози, стручњаци за контролу квалитета, консултанти санитарни, еколошки аналитичари, или едукатори. Послови могу бити доступни у широком спектру предузећа, владиних агенција и непрофитних организација.

Постоји неколико доступних опција за студенте који су заинтересовани за микробиологију магистара. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.