Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 18 Master diplome u Metodologije istraživanja 2023

18 Master Programi u Metodologije istraživanja 2023

overview

Магистарски степен се може остварити у већини поља. Пријем на програм обично је условљен држањем дипломске дипломе. Студенти обично морају завршити између 32 и 60 сати студирања.

Шта је Мастер у методологији истраживања? Ови програми обично наглашавају широк спектар истраживачких метода, како квантитативних тако и квалитативних. Студенти који су заинтересовани за упис у мастер програм истраживачких методологија обично имају јаке истраживачке позадине. Многи ученици сматрају да је то одлична полуга за даље докторско истраживање. Појединци могу да нађу курсеве као што су истраживачке методе у друштвеним наукама, увод у статистику образовања и упознавање са линеарним моделима. Студенти се често обучавају у мерењима, статистичким методама и дизајну истраживања.

Дипломанти обично набављају многе преносиве вештине. Они могу научити да управљају пројектима од почетка до краја и испуњавају унутрашње и спољне рокове. Да би били успешни, ученици обично науче да буду самомотивирани. Ове вјештине могу помоћи ученицима да постигну циљеве у свом професионалном и личном животу.

Трошкови везани за стицање магистарског степена зависе од многих фактора. Локација, дужина програма и потребни курсеви су само неки од ових фактора. Најбољи поступак је да потенцијални ученик контактира своју или њену школу по избору за специфичне информације о школарини и накнадама.

Дипломанти су обично способни да учествују у примењеним истраживачким пројектима, дизајнирају и граде инструменте процене, анализирају и интерпретирају податке и преведу резултате истраживања за примену на образовне поставке. Сваки посао са нагласком на истраживање и анализу обично се добро уклапа. Студенти могу бити запослени као аналитичари тржишта, професори или аналитичари индустрије.

Студенти могу пронаћи могућности за учење на даљину или програме који се нуде потпуно онлине. Многи избори који су данас доступни чине уписивање много лакшим и прилагодљивијим потребама појединих студената. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Istraživanje obrazovanja
  • Metodologije istraživanja
fields_of_study
  • Obrazovanje (18)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format