Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 108 Master diplome u Menadžment u turizmu 2023

108 Master Programi u Menadžment u turizmu 2023

overview

Многи студенти које спроводе диплому магистра изабрати да истражи наставни план који се фокусира на туристичкој индустрији. Држећи на постдипломским студијама у овој области даје конкурентну предност у овом веома тражен терену.

&nbsp

Шта је мастер у туризму менаџмент? Мастер из менаџмента туризма оутфитс студенте са суштинског знања као што су развој предузетничких подухвата, повећање прихода, борећи одрживост, и управљање природним и људским ресурсима. Учесници програма ће, такође упознати са основним градивне туризма, укључујући универзалним темама као што су управљање. Студенти изаберите Опције из широког спектра курсева који се подударају њихове интересе; ово може укључити глобалну туристичку политику, финансије, туризам и стратешког управљања за путовања и туризам.

&nbsp

Постоје бројни разлози због којих ученици одлуче да наставе Господара на туризам управљање.На пример, они ће се упознати са разним концептима као што су екотуризма, комуникација и управљање конфликтима, и туристичког маркетинга. Поред тога, напредна степен у овој области омогућава појединцима да брзо напредује у брзо мења глобалном окружењу управљања туризма.

&nbsp

Цена варира у зависности од установе, а програм траје од једне до три године. Од суштинског је значаја за будући студенти за истраживање школу темељно да осигура да програм нуди одговара своје циљеве намењена.

&nbsp

Појединци који остварују диплому магистра често се нађу у великој потражњи за број позиција које су све више конкурентан, укључујући путничке агенције, туристички водичи и туризам маркетинг менаџере.Студенти ће развити јаче и маркетиншке темеље учећи како да комуницирају кроз интензивне искуства учења са вршњацима, факултет и индустрије професионалцима из целог света.

&nbsp

Међународни и домаћи опције су доступне на различитим универзитетима. Онлине часови су одлична алтернатива за људе који живе широм света, посебно у удаљеним подручјима са мало приступа објекту. Опције Интернет-басед такође задовољити појединцима који захтевају флексибилан распоред. Да бисте почели са курса, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Turizam
  • Menadžment u turizmu
fields_of_study
  • Turizam i Ugostiteljstvo (108)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format