Keystone logo

45 Master Programi u Studije Menadžmenta Menadžment u kreativnoj ekonomiji 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Menadžmenta
 • Menadžment u kreativnoj ekonomiji
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (45)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Menadžmenta Menadžment u kreativnoj ekonomiji

  Магистрирала је напредна академска достигнућа која се додељују онима који успјешно заврше унапред одређени курс студија на одређеном подручју или индустрији и често се користе као степен за добијање веће плате или напреднијег степена.

  Шта је Мастер у Цреативе Индустриес Манагемент? Овај темељни и свеобухватни курс студија траје око две године да би се завршио за већину ученика и предавао их разним критичним вјештинама које су неопходне да би се појавило као лидер у извођачкој, визуелној и интерактивној умјетности. Студенти из мастер програма за управљање креативним индустријама требају очекивати темељну студију маркетинга, менаџмента, финансија, управљања пројектима и закона и етике, јер се односе на медије, оглашавање, умјетност и играње.

  Успешни дипломци магистра у програму Цреативе Индустриес Манагемент су спремни за успех на разним профитабилним глобалним позицијама и углавном могу да командују веће плате од оних које немају степен или они који имају само дипломске дипломе.

  Не постоји унапријед одређени трошак за комплетирање таквог програма. Умјесто тога, школарина се заснива на неколико фактора, међу њима је и престиж школе која нуди програм и величину и географски регион кроз који се узима.

  Студенти који успјешно зарађују Мастер у Цреативе Индустриес Манагемент опремљени су вештинама потребним за преузимање широког асортимана глобалних позиција у медијима и креативним индустријама. Многи дипломци настављају да раде у уметности заједнице, независним медијским организацијама, компанијама за веб дизајн или у игрицама, док други упоређују своју пажњу на друга поља која вреднују јаке предузетничке вештине, као што су банкарство и финансије. Други још користе степен као средство за добијање још вишег.

  Бројне образовне опције постоје на глобалном нивоу за оне који траже магистарски степен у управљању креативним индустријама. Многи ученици у удаљеним подручјима одлучују се уписати у онлине програме због високог степена флексибилности коју нуде. Наша база података је одлично место за истраживање бројних образовних опција које постоје, па потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.