Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 42 Master diplome u Menadžment u dizajnu 2023

42 Master Programi u Menadžment u dizajnu 2023

overview

Студенти са страшћу за уметност може да унапреди своје каријере добијањем 'с Дегрее мастер. Ова врста степена је често корисна за добијање високо плаћених функција и може да се заради од проучавања са пуним или са скраћеним радним временом.

Шта је мастер у управљању Десигн? Ова врста степена фокусира на учење појединаца како креирати анимиране слике, графике и видео записе користећи технике дизајн најсавременије. Студенти фино подешавање својих дисциплина за овладавање компјутерске програме, проучавајући различите историје на уметничку форму и развој портфолио оригиналног уметничког дела могу користити за добијање стажирање. Они добијају повратне информације од својих вршњака и професора да критички анализирају и унапреде свој рад.

Дипломци овог програма имају задовољство да добије јаке критичког размишљања, решавање проблема, лидерске способности и управљања који могу да им помогну током своје каријере.Многи индустрије траже људи са великим вештинама интерперсоналне и време управљања који такође могу да размишљају ван оквира и стварају јединствене анимације.

Трошкови за Мастер у управљању Десигн зависи од институција. Дужина програма може драстично да варира; већина трају између једне и три године. Препоручује се да студенти контакт институцији управе 'с да сазнате више о трошковима који су укључени.

Већина дипломци завршавају рад на филмским или издавачке индустрије на било трајно или хонорарно. Они воде тимове да обезбеди успешан завршетак клијената 'очекивања. Филмска индустрија је у сталном потребом за аниматора за рад на децу филмова или филмова са специјалним ефектима. Часописи и новине регрутује стручњаке за цртање илустрације за чланке и веб сајтове. Други одлуче да предају у јавним или приватним институцијама или нуде један-на-један инструкција.

Појединци могу зарадити диплому институцијама широм света и могу да бирају на мрежи или на кампусу курсева. Да бисте започели, потражите за програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije dizajna
 • Menadžment u dizajnu
fields_of_study
 • Studije dizajna (42)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format