Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 54 Master diplome u Menadžment turizma i ugostiteljstva 2023

54 Master Programi u Menadžment turizma i ugostiteljstva 2023

overview

Студенти које спроводе диплому магистра траже напредно знање и обуку у одређеној области. Диплому је генерално потребан за улазак у програм мастер. Рад Наравно, истраживачки пројекти и стажирање може бити део наставног плана и програма.

Шта је мастер у туризму и угоститељству? Студенти који уживају радећи са људима, пружајући могућности за рекреацију и планирање одредиште наћи туризма и угоститељства узбудљиву и вредну поље. Курсеви фокусирати на менаџмента и маркетинга са специфичном пријаве на угоститељства и туризма. Вештине су развијени у квалитету услуга, као и стратешко управљање и вођство. Студије обухватају прогнозирање и буџетирање, геополитику и новим трендовима, међународни маркетинг и базу података клијената. Студенти уче се за планове будућих аспеката и план успешних програма и манифестација.

Предности програма могу се видети на личном и професионалном плану.Животи ученика обогаћени кроз већи знања и разумевања других култура. Дискусија међусобно повезаних питања на глобалном нивоу помаже да се утре пут за боље односе светским. Повећане вештине у решавању проблема који се могу применити на свакодневне изазове, као и пројекте везане за посао.

Програми у туризму и угоститељству су доступни широм света, који се разликују по трајању и академским распоред. Цена варира према школском, локације и наставног плана и програма. Студенти треба да истражи своје опције и утврдити који прилика најбоље задовољава њихове потребе и циљеве.

Каријере у области има у изобиљу, широка у скали и глобални у обиму. Послови су доступни у туристичким операцијама, предавања и консултација, туристичких агенција, организовање догађаја и аутобуских тура. Дипломци су ангажовани као менаџери хотела, апартмана и бање или као стручњаци за дизајн искуство и међународне гостопримству.Цруисе Линес, угоститељи, ресторани, туристичке услуге и ресорт клубови траже стручњаке да тумаче актуелне трендове и планирају будуће могућности.

Да бисте напредовали у каријери у узбудљивом области туризма и угоститељства, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Turizam
  • Menadžment turizma i ugostiteljstva
fields_of_study
  • Turizam i Ugostiteljstvo (54)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format