Keystone logo

57 Master Programi u Studije Održivosti Održivost životne sredine Menadžment resursa 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Održivosti
  • Održivost životne sredine
  • Menadžment resursa
Polja studija
  • Studije Održivosti (57)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Održivosti Održivost životne sredine Menadžment resursa

Када студенти стекну диплому, они имају могућност да уђу у радну снагу или настави своје образовање. Један начин на који могу наставити учење је магистарски степен. Ови степени омогућавају дипломцима да негују боље разумевање одабране теме и да се пријаве за веће платежне послове.

Шта је Мастер у управљању ресурсима? Овај степен програма подучава ученике да ефикасно користе природне ресурсе. Студенти могу да полажу курсеве из економије, политике заштите животне средине, анализе трошкова и користи и још много тога. У оквиру ових програма, студенти могу изабрати специјализацију у областима као што су снабдевање водом, еколошко инжењерство или заштита ресурса. Постоје интензивни вишегодишњи програми и доступни традиционални двогодишњи програми од којих студенти могу да изаберу.

Студенти који траже магију из области управљања ресурсима уче вештине буџетирања које се могу применити на различите каријере. Штавише, дипломци разумију како тумаче сложене податке и спроводе истраживања.

Тачна цена Мастер-а у управљању ресурсима зависи од неколико фактора. Прво, будући студенти треба да размотре цену школарине за кредит по универзитету, као и број потребних кредита за овај степен. Неки заводи могу мање наплатити за локалне студенте него људе из других подручја.

Након што сте стекли магистра у управљању ресурсима, дипломци могу изабрати истраживачку или професионалну путању. Дипломирани студенти који раде на истраживању могу радити на универзитету или другој институцији као истраживачи и предавачи како би унаприједили разумијевање еколошких, економских и других фактора који иду у управљање ресурсима. Дипломци који бирају професионални пут могу радити за владине или непрофитне организације као менаџере конзервације. Ови менаџери помажу у изради програма за правилно дистрибуирање природних ресурса.

Универзитети широм света нуде магистарске дипломе у управљању ресурсима. Потенцијални студенти могу да студирају на локалним универзитетима, у некој другој земљи или из удобности својих домова са онлине програмима. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.