Keystone logo

21 Master Programi u Studije Menadžmenta Menadžment rešavanja kriznih situacija 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Menadžmenta
 • Menadžment rešavanja kriznih situacija
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (21)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Menadžmenta Menadžment rešavanja kriznih situacija

  Магистрирала је дипломски степен осмишљен да изгради професионалне вјештине и стручност у основним областима које стручњаци морају имати у потпуности да стекну. Дипломски програми се базирају на претходном искуству и образовању како би обогатили постојеће вежбе ученика и пружили специјализоване додатке који одговарају специфичним циљевима академског и каријерног образовања.

  Шта је Мастер у ургентном менаџменту? Ова врста програма може узети неколико различитих праваца фокуса, од инфраструктурног и оријентационог оријентације до медицинске / триажне позиције и покушаја одржавања грађанског поретка. На крају, сви ови аспекти се обично покривају током рада, али могу постојати неке разлике у основним програмским компонентама широм школа. Зато је важно истражити сваки програм који размишљате.

  Студенти који следе овај степен стазе ће утврдити да то помаже уоштравању основних професионалних вјештина, као што су дугорочно доношење одлука, примјена политика и вјештине оцјењивања. Они су у суштини било каквог успешног приступа за управљање ванредним ситуацијама, припремајући ученике да се преселе у кључне улоге доношења одлука на терену јер унапређују своју каријеру.

  Већина програма у овој области студија је дизајниран тако да трају две године за просечног студента са пуним радним временом, иако постоји одређена разноликост између земаља. Предвиђање трошкова програма постаје теже јер се школарина не разликује само од школе до школе, већ и од земље до земље.

  Каријера за хитне случајеве укључује позиције као владини званичници на разним нивоима у земљама широм света. Дипломци се такође траже као координатори програма и пројектни менаџери за међународне хуманитарне организације. Кандидати са мастером у ванредним ситуацијама могу се квалификовати за улоге међународних службеника за помоћ у другим капацитетима од стране истих организација.

  Можете лако пронаћи степене у управљању ванредним ситуацијама на мрежи тако што ћете провјерити понуду курсева у школама јавне политике широм свијета. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.