Keystone logo

43 Master Programi u Studije Ekonomije Računovodstvo Menadžment računovodstva 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Računovodstvo
  • Menadžment računovodstva
Polja studija
  • Studije Ekonomije (43)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Ekonomije Računovodstvo Menadžment računovodstva

Зарада диплому у рачуноводству може покренути било који студент ка уносан каријере у финансијама. Док стицање дипломе факултета могу да те добро на путу, Мастер из менаџмента рачуноводству може отворити корпоративне и владине каријере нумере које стављају финансијске знање дипломаца на све врсте примене.

Шта је мастер из менаџмента рачуноводству? Овај степен програма заузима више фокусиране приступ рачуноводства како би студентима да усавршавају своје вештине финансирања. Цоурсеворк често укључује детаљну студију о опорезивању, ревизије, рачуноводства информационе системе, корпоративне финансије, рачуноводство и менаџерске. Ученици обично треба да су завршили дипломирао у сродних области студија пре него што се прихватио да такав програм. То траје око две године да заврши ову врсту степена.

Рачуноводство је један од најбрже растућих каријере поља у свету.Постоји много разлога зашто је зарадио на постдипломским студијама у овој области студије, укључујући и да су неки програми рачуноводства вам помогне да зарадите свој ЦПА или ЦИА сертификате који ће вам помоћи да пронађете посао након дипломирања. Послодавци такође могу фаворизовати апликаната са напредним дипломама.

Трошкови зарада мастер диплому из рачуноводства за управљање варира широко у зависности од установе и чак земље студирања. Студенти треба да добро истражити програме како би се схватила каква трошкова су укључени.

Добијање Господара на управљање рачуноводству боље припрема дипломце за рачуноводство у бизниса и власти. Каријера са владиним агенцијама или великих корпорација могуће. Послови везани за овај степен често укључују управљање имовином, анализа перформанси, буџетирање, анализу трошкова и више. Ових дана, многи послодавци су потребна своје рачуновође да барем одржи мастер диплому пре запошљавања.

Студенти могу обично се пријаве за такав програм на мрежи. Пре наношења, студенти су обично захтева да су зарадили дипломирао у сродних области. Транскрипти и разговор може бити неопходно. Да бисте сазнали више, претражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.