Keystone logo

14 Master Programi u Studije Menadžmenta Menadžment prodaje 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Menadžmenta
 • Menadžment prodaje
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (14)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Menadžmenta Menadžment prodaje

  За рад у малопродаји управљању, треба вам пуно радног искуства и евентуално формално образовање на. Поштујући Господара на управљање становништвом, можете да научите шта је потребно за успех у пословном свету.

  &nbsp

  Шта је мастер из менаџмента Ретаил? Дизајниран за дипломиране студенте који имају дипломе из гостопримства, овај програм припрема да радите у било којој од разних професија малопродајних. Студенти стичу вештине у пословној администрацији, визуелни мерцхандисинг, и маркетинга. Они су такође дозвољено да настави концентрације у догађају, хране, или управљање мало сервиса. Настава у рачуноводству и економије су обично укључени у наставни план и програм је програм екипе.

  &nbsp

  Можете направити ваш менаџмент биографију мало издваја по добијању диплому магистра. Иако потенцијални послодавци првенствено фокусирати на ваше претходно радно искуство, ваш формални тренинг може да их импресионира и повећати шансе за обезбеђивање позицију.Као што се очекивало потражња за ситне послове да расте у будућности, проналажење посла не би требало да буде тежак процес.

  &nbsp

  Постоји низ студијских програма доступних, а већина њих потребно две године да се заврши. Школарина варира од школе до школе. Или контактирали институцију пре примене одредити цену уписа.

  &nbsp

  Мастер из менаџмента Ретаил мери може отворити врата бројних професионалних могућности. Многи дипломци нађу посао као дизајнерским менаџерима, куповина директоре, маркетинг менаџерима, као и набавка менаџерима. Такође може вам бити квалификован да се пријаве за било руководећим позицијама вишег нивоа. Са магистратуре, да ли сте спремни да радите у већини делова угоститељству, посебно оних који се односе на маркетинга, продаје, набавке и.

  &nbsp

  Постоје многе међународне универзитети који нуде програме у малопродаји управљању.Такође је уобичајено за људе да се упишу у онлине програма. Разумети да многе школе захтевају да студенти имају најмање две године радног искуства пре уписа. Ако сте спремни да стекну своју диплому, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.