Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 23 Master diplome u Menadžment poslovanja u sportu 2023/2024

23 Master Programi u Menadžment poslovanja u sportu 2023/2024

Pregled

Магистар је двогодишње путовање које подучава диплому са дипломираним степеном дубље у свој одабрани предмет. Неки студенти следе овај степен након што заврше четворогодишњу диплому или много година касније док раде на својој каријери.

Можда се питате шта је Мастер у спортском пословном менаџменту? Ово поље је хибрид спортског знања и пословне администрације. Неки курсеви које можете очекивати укључују управљање пословањем, групне преговоре и финансије. Такође можете очекивати да детаљније проучите одабрани спорт који је дио ваше дипломе. Као предуслов, можда ћете желети да проучите уводно управљање пословањем.

Неке од вештина које можете научити у овом програму укључују управљање, умрежавање и комуникацију. Свака од ових вјештина је важна за рад у управљању спортским пословима, али су такођер корисна у вашем свакодневном животу. Умрежавање може комуникацију помоћи вам у личним интеракцијама, а управљање може помоћи да останете организовани и делегирате задатке.

Да бисте платили магистарску диплому, потражите помоћ од изабране школе. Многе локације нуде финансијску подршку студентима постдипломаца, јер ниво потребног студирања може отежати посао.

Када тражите посао након што сте стекли магистарски степен у управљању спортским пословањем, имате пуно опција. Са пословне стране можете тражити позиције унутар комисије за спортске комисе или власничке комисије. Са спортске стране, можете прећи у преговоре о уговору као адвокат за спортисте или екипе. Широко разумевање предмета може се такође квалификовати за вас као наставника.

Школе које нуде овакав степен могу се наћи у многим земљама. Ако вам је потребно сузити претрагу, размислите колико далеко желите путовати и да ли су курсеви доступни на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sport
  • Poslovanje u sportu
  • Menadžment poslovanja u sportu
Polja studija
  • Sport (23)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije