Keystone logo

6 Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Menadžment parkova i površina i objekata za rekreaciju 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Menadžment parkova i površina i objekata za rekreaciju
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Menadžment parkova i površina i objekata za rekreaciju

магистрирао је изазов начин да се унапреди своје образовање и издваја из гомиле. Типично узимање две године редовних студија за завршетак, зарадио диплому осигурава да разумете своју специјалност на професионалном нивоу.

Дакле, шта је мастер у управљању Паркс анд Рецреатион? Надлежности као што су градови, окрузи, покрајине и парохија често имају читаве организације посвећене сталном развоју и одржавању разоноду подручја. Мајстор је у овој дисциплини припрема дипломце да служи потребама заједнице нудећи курсеве у односима са јавношћу, здравље, Парк Десигн, буџета и управљања пројектима.

Дипломци су добро припремљени за руковање одговорности које могу укључивати комуникацију, изградњу, процену добављача и планирање догађаја. Њихова обука им помаже да се фокусирају на потребе да паркова служе, што у већини заједница пружа безбедан и зелене места где људи могу скупити и уживају у спорту, излете или место за опуштање.Многи траже ову каријеру, јер то значи одлазак на отвореном често, што није случај са већином других послова пословно-басед.

Дипломске цене школарине разликује од основних, и генерално имају гаранцију од годину дана. Кандидати треба да покуша да израчуна очекиване месечне трошкове да им помогне да одлуче да ли желе да се упишу као тотални или ванредни студент.

У зависности од снаге и интереса дипломских, неки иду на посао за приватне пејзажне архитектуре фирми где су дизајнирање, планира и надгледа изградњу и одржавање подручја заједнице. У великим градовима, они могу да раде на рестаурацији, ретрофит или ревитализацију пројеката. У јавном сектору, они могу да управљају програме као што су јавне баште, након школских програма и сезонског распореда. Неки дипломцима кретање у руководеће улоге у којима служе на табли или надгледају цео одељење или организацију.

Где желиш да студирају паркови и менаџмент рекреацију?Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.