Keystone logo

87 Master Programi u Studije Održivosti Studije ekonomije održivosti Menadžment održivosti 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Održivosti
  • Studije ekonomije održivosti
  • Menadžment održivosti
Polja studija
  • Studije Održivosti (87)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Održivosti Studije ekonomije održivosti Menadžment održivosti

Мастер програм често прати завршетак дипломске студије и може помоћи ученицима да усредсреде на специјализовану специјалност на пољу. Ови програми могу помоћи ученицима да прошире своје каријере.

Шта је Мастер у одрживом менаџменту? Овај програм се фокусира на пружање студентима уравнотеженог схватања приступа менаџмента и одрживих метода. Студенти могу добити дубоко разумевање савременог окружења у којем послују предузећа. Студенти могу истражити курсеве који обухватају теме из маркетинга, пословања, стратегије, међународног пословања, управљања животном средином, економије, финансија и рачуноводства. Многи програми нуде изборне курсеве који помажу студентима да специјализују своје интересе, фокусирајући се на одређена питања, укључујући методе производње, оутсоурцинг, транспорт и међународне односе.

Студенти често напуштају програм са развијенијим лидерским вештинама које им могу помоћи да стекну руководеће положаје. Поред тога, студенти могу добити више специјализованог разумевања питања животне средине и одрживих метода у индустрији, што их може учинити привлачнијим за послодавце, повећавајући изгледе за рад и потенцијал за зараду.

Промјене цена програма на основу институције. Студенти могу да процене своје време завршетка како би утврдили укупне трошкове програма. Многи програми трају две до три године да би се завршили, али то може варирати.

Студенти који заврше мастер у одрживом менаџменту могу пронаћи различите улоге у широким организацијама. Студенти могу наћи положаје као програм, помоћник и виши менаџери који надгледају корпоративне одрживе послове. Поред тога, неки студенти могу радити као аналитичари одрживости или консултанти за корпоративне и јавне послове. Студенти такође могу да нађу положаје као руководиоци фабрике, стручњаци за операције или руководиоци складишта где могу да обезбеде одговарајућу усклађеност. Неки ученици такође могу истражити могућности као аналитичари у организацијама за заштиту животне средине.

Магистарски програми одрживог менаџмента могу се наћи у многим међународним организацијама, а онлине програми служе као изврсна алтернатива традиционалним институцијама на лицу места. Да бисте започели нека истраживања, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.