Keystone logo

6 Master Programi u Studije Poslovanja Poslovni menadžment Menadžment malih preduzeća 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovni menadžment
  • Menadžment malih preduzeća
Polja studija
  • Studije Poslovanja (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Poslovanja Poslovni menadžment Menadžment malih preduzeća

Магистрирала је двогодишња диплома која се често добија након завршетка програма бацхелора. Он вам даје детаљније и темељно знање из своје области и може отворити нове каријере.

Шта је Мастер у управљању малим предузећима? Овај степен може бити средство за све алате потребне за успешан мали бизнис. Могло би вам дати ново разумијевање врста маркетинга, финансија и људских ресурса које требате да задржите мали бизнис на врху своје области. Фокусира се на технологију, менаџмент и лидерство, а продаја вам може помоћи у добијању и остану профитабилне у пословању са малим предузећима.

Постоји много могућих предности за Мастер у управљању малим предузећима како за ваш професионални живот тако и за ваш приватни живот. Можда ћете научити вештине као што су управљање временом, организација и управљање новцем који би могли да вам помогну да се унапредите.

Трошкови мастер програма зависе од неколико фактора, укључујући локацију и институцију. Проверите са својим да бисте видели шта трошку долази и шта тај трошак укључује.

Каријера у малом бизнису је богата, а можда ћете имати свој избор са магистарским степеном. Можете одабрати да покренете сопствени мали бизнис, продавујете производ или услугу директно потрошачима. Или можете одлучити да постанете савјетник за друга мала предузећа је боља опција. Постоје и могућности у корпоративном окружењу, као што је директор маркетинга у компанији која продаје производе малим предузећима. Владине каријере, као што је менаџер рачуна са телом које помаже малом бизнису, може бити одлично уклопљено.

Вероватно ћете сазнати да је Мастер у управљању малим предузећима доступан близу мјеста гдје се налазите, без обзира на то који угао свијета се налазите, уз укључивање ових програма у многе онлине каталоге курса. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.