Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 210 Master diplome u Menadžment ljudskih resursa 2023

210 Master Programi u Menadžment ljudskih resursa 2023

overview

Магистрирала је глобално признато академско постигнуће које унапређује вјештине које се добијају у предметном студијском студију. Студенти који су признати магистарским програмима углавном су већ завршили курсеве високог образовања у низу дисциплина, укључујући, али без ограничења, историју, хуманистичке науке, енглеску, основну математику, филозофију, ликовне уметности, теологију и друштвене науке.

Шта је Мастер у управљању људским ресурсима? Овај ригорозни програм обично траје између једне и двије године за завршетак и предаје ученицима широк спектар надлежности за људске ресурсе који су пожељни компанијама широм свијета. Поред тога што нуди преглед глобалног пословног окружења, овај темељни курс студија упознаје студенте са техникама и разматрањима, различитим методама постајања ефикасног лидера, како донијети важне одлуке везане за радну снагу и како испунити кадровске потребе компанија покушавајући да то постигне у данашњем савременом пословном свету.

Студенти који успјешно заврше мастер програм управљања људским ресурсима, спремни су за рад у изузетно широком спектру конкурентских глобалних компанија и често могу командовати вишим платама од својих мање образованих конкурената у каријери.

Трошкови за стицање магистра у управљању људским ресурсима знатно варирају од школе до школе и по географском подручју, па се савјетује да заинтересовани студенти контактирају сваку појединачну школу која је заинтересована за одговарајуће информације о школарању.

Успешни дипломци магистарског програма управљања људским ресурсима припремљени су за широк спектар добро плаћених позиција. Многи настављају да раде као консултанти људских ресурса, менаџери, стручњаци и пословни аналитичари, док други раде као радни односи или стручњаци за управљање перформансама, особље за особље или стручњаци и руководиоци за прикупљање талената.

Ако магистри за управљање људским ресурсима звуче као нешто о чему желите да сазнате више, истражите многе могућности образовања доступне на глобалном нивоу користећи обимну базу података Мастерстудиес. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Administracije
  • Ljudski resursi
  • Menadžment ljudskih resursa
fields_of_study
  • Studije Administracije (210)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format