Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 53 Master diplome u Menadžment inovacija 2023

53 Master Programi u Menadžment inovacija 2023

overview

Мастер из уметности је постдипломски степен. Додјељује се студентима који проучавају специјализовано поље током једне до двије године. Дипломски програм опремља студенте за напредовање у каријери. Такође пружа академске основе за стицање доктората.

Шта је МА у менаџменту иновација? Подручје студија управљања иновацијама подстиче креативне начине размишљања. Учесници могу развити кнов-хов како би помогли приватном и јавном сектору да искористе нове могућности на тржишту. Студенти могу научити како да препознају и развију најсавременије идеје, производе, услуге и процесе. Они могу научити како управљати идејом од концепта до имплементације. Ови програми обично повезују појединце из широког спектра дисциплина, као што су новинарство, право, мода и маркетинг. У зависности од програма, ученици могу надгледати истраживачки пројекат или учествовати у пројекту са компанијом или јавном агенцијом.

Студенти који се баве магистарским инжењерством у области иновација могу развити вредне вештине укључујући управљање ризиком, креативно размишљање и решавање проблема. Ови квалитети нису само корисни у свакодневном животу, већ и високо вредни од стране потенцијалних послодаваца.

Дужина програма и локација школе утичу на трошкове образовања. Најбоље је контактирати институције како бисте сазнали више о накнадама и трошковима.

Менаџмент иновација је ново поље са растућом потражњом. Многи бизниси, организације и корпорације траже талентоване појединце који им могу помоћи да стекну конкурентску предност. Са промјенама у економији и технолошком напретку, појединци са магистарским степеном у овој области могу пронаћи широке могућности запошљавања. Дипломанти су погодни за менаџерске и лидерске улоге. Неколико каријерних путева укључује истраживање иновација, управљање брандовима и истраживање и развој. Дипломант може постати менаџер технологије портфолија, менаџер за истраживање и развој или специјалиста за управљање идејама.

Курикулум заснован на интернету је идеалан ако вам је потребан флексибилан распоред и лак приступ високом образовању. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Tehnologije
  • Tehnologija Inovacija
  • Menadžment inovacija
fields_of_study
  • Studije Tehnologije (53)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format