Keystone logo

27 Master Programi u Studije hrane i pića Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića Menadžment hrane i pića 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije hrane i pića
  • Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića
  • Menadžment hrane i pića
Polja studija
  • Studije hrane i pića (27)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije hrane i pića Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića Menadžment hrane i pića

Степен господара има за циљ да се заради након завршеног додипломски програм. Уписом, можете наставити своје образовање и припрема за почетак успешне каријере. Студијски програми мастер студентима пруже у дубљу разумевању својој области и овладавање над њиховим способностима.

Шта је Мастер у храну и пиће Манагемент? Проучавањем хране и пића управљање, студенти се припремају за каријеру у управљању и раду ресторана. Курсеви укључују пословне основе, као што су рачуноводство, буџетирање, ресурса и управљања временом, и маркетинг. У храни и управљање пића конкретно, постоји већи фокус ставља на комуникацију са корисницима и посебним изазовима који долазе са текућом је ресторан. Ређе, студенти у овој области могу да студирају здравље, безбедност и санитарије.

Студенти који зарађују магистрирао ће моћи да уђе напредније позиције и зарадити већу плату него иначе могуће. Студенти су такође јединствено спремни да постану предузетници и управљају или раде своје ресторана.

Школарина и накнаде за упис у студијском програму мастер у управљању хране и пића варира у зависности од школе и програма коју сте изабрали. Земља и дужина студирања ће такође утицати на цену. Пре него што изаберете програм, будите сигурни да темељно истраже све своје опције.

Најчешћи каријера који хране и пића за управљање дипломци могу да наставе у угоститељство и администрација. Ове позиције обухватају оператера, схифт менаџер, директор маркетинга, цустомер сервице манагер и менаџера људских ресурса. Док је мање уобичајено, могуће је да уђе каријере у санацију и безбедност, као што су здравствени инспектор или канализације консултација.Ако се одлучите за овај фокус, можете радити у креирању политике.

Уколико сте заинтересовани за рад ресторан или угоститељску дјелатност, уписивање у програм хране и пића управљања. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.