Keystone logo

50 Master Programi u Studije Menadžmenta Menadžment događaja 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Menadžmenta
 • Menadžment događaja
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (50)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Menadžmenta Menadžment događaja

  Као фестивали, догађаји и конференције широм света наставити да расте, тако да захтеве постављене на предузећа и заједница. Области управљања Евент примењује вештине управљања пројектом за планирање и развој ових догађаја обезбеђују оптималне резултате за предузећа и клијентима подједнако.

  Шта је мајстор у управљање догађајима?

  Евент Манагемент је значајан стратешки маркетиншки алат за данашње компаније. Промотивни догађаји помоћи побољшати имиџ компаније, као и градњу у току односа са клијентима. Од производа лансира на конференције за штампу на великим отворима, Евент Манагемент професионалаца план и извршава догађаја, руковање широк спектар услуга везаних догађаја, укључујући и креативних, техничке и логистичке стратегије.

  Које су користи од узимајући наравно у Мастер у управљање догађајима?

  Мастер у управљање догађајима припрема студенте за планирање и извршење догађаја, поред нуди критичко образовање у изградњу бренда, маркетинга и комуникација. Овај вишедимензионални скуп вештина је од кључног значаја за успешан у веома променљивом пољу управљање догађајима.

  Колико кошта да се курс у Мастер у управљање догађајима?

  Трошкови магистар менаџмента у Догађај је упоредив са студијских програма другог мастер, и варира у зависности од институције и локације.

  Зашто Узми онлине курс у Мастер у управљање догађајима?

  Док традиционална мајстор у програму за управљање догађај може бити тешко за не-традиционалне студент, онлине курсеви отвори нови свет могућности у погледу избора наравно и флексибилан распоред.

  Где да се курс у Мастер у управљање догађајима?

  Многе пословне школе нуде мастер у управљање догађајима као део свог плана управљања. Типично, дипломирани инж у бизнису, финансијама или сродних области је предуслов за упис у Мастер у програму за управљање догађај.

  Како се пријавити на Мастер у управљање догађајима?

  Претрага за ваш програм испод и контактирајте директно пријемни канцеларију школе по вашем избору попуњавањем олова форми.