Keystone logo

12 Master Programi u Studije Ekonomije Računovodstvo Međunarodno Računovodstvo 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Računovodstvo
  • Međunarodno Računovodstvo
Polja studija
  • Studije Ekonomije (12)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Ekonomije Računovodstvo Međunarodno Računovodstvo

Мајстор за науку је степен који може да се заради након завршетка програма на основним студијама из сродних области. Док се мр могу да додатних две године школовања да зараде, може да помогне квалификовати дипломаца као стручњаци у својој области и може довести до професионалних могућности које помажу научници напредују у својој каријери.

Шта је магистар међународним рачуноводственим? Овај академски програм нуди студентима напредну образовање из области финансија, економије и рачуноводства из глобалне перспективе. Студенти се подстичу да уче и приступ проблеме са међународним фокусом и стварању иновативних решења за изазове глобалне компаније могу суочити. Научници у овом програму могу да наставе у корпоративном управљању финансијама, управљање ризиком трезора, глобалних рачуноводствених питања, стратешко управљање перформансама, и управљања финансијским тржиштима.Већина мр програма такође захтевају студената да заврши пројекат истраживања или дисертацију која показује мајсторство свој предмет да заврши свој програм.

Зарада магистра наука је показатељ да дипломци имају посвећеност и оданост тражи да напорно раде и студирају две или више година да остваре своје циљеве. Ово може да помогне показати потенцијалним послодавцима шта је дипломирани средство може на радном месту.

Мр програми могу коштати различито у зависности од колеџа или универзитета, као и колико је потребно студентима да заврше потребну обуку. Студенти моћи да конкуришу за финансијску помоћ или стипендију да помогне надокнади трошкове њиховог постдипломске степена.

Дипломци који зарађују магистрирао у међународним рачуноводственим могу да раде у традиционалним улогама финансија, као што су рачуновође, ревизора и пореских руководилаца.Међутим, постоје и разноврсније позиције на располагању међународним рачуноводственим дипломце, као што су управљање ризиком, јавног и приватног сектора финансија, инвестиционе анализе, роба трговине и комерцијалног банкарства. Јер овај степен има међународни фокус, студената дипломира са вештинама и знањима потребним за рад у финансијама на глобалном нивоу.

Многе школе нуде онлајн и хонорарно опције школовања, тако да они који живе у удаљеним подручјима могу додатно школовање. Да бисте почели да зарађујете степен твој господар у међународним рачуноводственим данас, потражите за програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.