Keystone logo

27 Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Ugostiteljstvo Međunarodni menadžment u ugostiteljstvu 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Ugostiteljstvo
  • Međunarodni menadžment u ugostiteljstvu
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (27)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Ugostiteljstvo Međunarodni menadžment u ugostiteljstvu

Након завршетка додипломски програм као што је дипломирао, многи људи бирају да повећају своје знање у својој одабраној области вођењем звање магистра. Овај постдипломски програм обично траје једну или двије године да заврши, остављајући ученике са разумевању предмета.

Шта је Мастер ин Интернатионал Манагемент Хоспиталити? Овај степен даје дипломцима разумевање области туризма и угоститељства и како се развила широм света. Ученици уче о развоју ситуације на терену на међународном сочива, док истовремено стицање оперативне знање предузећа у овом сектору. Они обично похађају курсеве за центрирање око менаџерске технике, као што је развој стратегије, управљање пројектима, маркетинга, пословања и људских ресурса. Они често имају избор да преузме изборне везане за изабрану област у индустрији, као што су авантуристичког путовања, крстарења или угоститељства.

По успешном завршетку мастер програма са фокусом на међународном управљању угоститељства, дипломирани често се нађу у конкурентску позицију због вештине стечене у тимском лидерство, управљање пројектима и пословне администрације. Они лако могу да уђу директно у средњих до руководећим позицијама на високом нивоу.

Школа се одлучите да студирате у, њен географски положај и трајање одабраних курсева свих утиче на цену степена овог мастер. Због тога, требало би да контактирате пријемни уред школски директно за информације о таксама и могућностима финансијске помоћи.

Не постоји недостатак посла у угоститељству, посебно са Мастер ин Интернатионал Манагемент Хоспиталити. Дипломци обично нађу право на број позиција у индустрији у земљама широм света.Хотел манагер, хране и пића менаџер, центар менаџер, консултант и истраживач су само неки од могућих могућности за запошљавање на располагању након дипломирања.

Популарност степена овог мастер значи да постоје опције програма широм света у обе великим универзитетима и малих приватних факултета. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.