Keystone logo

14 Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Hotelijerstvo Međunarodni menadžment u hotelijerstvu 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Hotelijerstvo
  • Međunarodni menadžment u hotelijerstvu
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (14)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Hotelijerstvo Međunarodni menadžment u hotelijerstvu

магистрирао је постдипломски степен који обично траје од једне до две године да се заврши. Често се ослања на информације до којих у студијском програму на основним студијама или, у неким случајевима, од радног искуства. Дипломски програми се фокусира на одређеној области студија.

Шта је Мастер ин Интернатионал Хотел Манагемент? Овај програм је осмишљен тако да припреми дипломаца да уђе у брзо растући области угоститељства, што даје дубље разумевање међународне туристичке индустрије, као и специфичних знања и вештина потребних за рад хотела или сличан облик туристичког смјештаја. Често постоји снажан фокус на менаџерске компетенције, као што су лидерство, организационе способности и техника решавања проблема. Курс такође често укључује оперативне процедуре за хотеле, управљање приходима, управљање ризиком и чак основне маркетиншке курсеве.

Дипломци студијског програма мастер са фокусом на међународном угоститељству често уче високо преносиве вештине као што су управљање пројектима и тимског вођства које помажу да их припреми за велики број каријере у хотелској индустрији или шире. Комбинација општих способности управљања и знања специфична за индустријску грану има за циљ да их оставе добро позициониран у изузетно конкурентном тржишту.

Не постоји одређен цена за Мастер ин Интернатионал Хотел Манагемент. Трошкови варира у зависности од изабраног образовној установи, држава и трајања програма. Најбоље је да контактирате канцеларију пријемни директно за детаљније информације.

Туризам је једна од најбрже растућих индустрија у свету у. По завршетку мастер дипломом у међународном хотелског менаџмента, дипломци су често у могућности да бирају између разноврсних радних места широм света. Неки од могућих наслова послу су директор хотела, менаџер прихода и подела менаџер.Дипломци радити не само у хотелима, али бања, одмаралишта и Б & Б, који могу помоћи повећати своје шансе за проналажење посла након дипломирања.

Постоји велики број институција широм света које нуде степен овог конкретног магистра, тако да се уверите да упореди неколико опција. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.