Keystone logo

70 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Međunarodne studije 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Humanističkih nauka
 • Međunarodne studije
Polja studija
 • Studije Humanističkih nauka (70)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Humanističkih nauka Međunarodne studije

  Студенти који желе наставити своје образовање након што добију диплому додипломског студија често траже магистарску диплому. Програм магистарског студија полази дубље у поље изабраног ученика, често захтева веће познавање предмета.

  Шта је Мастер у међународним студијама? Свет се смањивао, и тиме долази до захтева за професионалцима који разумеју како да воде пословање или крећу политику на глобалном нивоу. Студенти међународних студија могу да науче компликације друштвено-политичких култура из целог света, као и како да преговарају унутар тих култура. Они онда имају прилику да примене те вештине у позицији која може да утиче на начин на који свет ради. Курсеви обично се фокусирају на глобалне послове и инострану праксу.

  Дипломанти међународних студија придружују се радној снази са снажним аналитичким вештинама и руководством. Они често знају како да раде са професионалцима из свих крајева свијета и могу успјешно затворити послове или утјецати на политику у различитим географским регијама.

  Време потребно за завршетак магистарског степена зависи углавном од тога да ли студент полаже радно време или пола радног времена. Школарина такође може да варира, зависно од тога да ли је школа приватна или јавна и други фактори. Потенцијални студенти треба да упореде школе.

  Дипломци међународних студија могу да се баве многим каријерама. Међународно банкарство је одрживо поље за студенте који раде на пословима, где могу постати банкари или финансијски консултанти. Истраживачки програми такође траже међународне студије дипломираних студената да попуне истраживачке улоге. И владе и глобалне непрофитне организације су и друге професионалне авеније које могу постићи дипломци. Они могу постати дипломате или амбасадори, ако се одлуче, или могу служити непрофитним организацијама као програмски координатори.

  Студенти заинтересовани за мастер из међународних студија могу пронаћи професионалне програме из целог света који се специјализују за ову област образовања. Многи програми су доступни и на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.