Keystone logo

38 Master Programi u Studije Poslovanja Poslovna administracija Međunarodna poslovna administracija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovna administracija
  • Međunarodna poslovna administracija
Polja studija
  • Studije Poslovanja (38)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Poslovanja Poslovna administracija Međunarodna poslovna administracija

Магистрирала је први корак након дипломирања за наставак образовања. Генерално, за то је потребно две године редовног студирања, али отвара много могућности за раст ваше каријере.

Шта је мастер у међународној бизнис администрацији? Међународна пословна администрација постаје све присутнија када се глобализација повећава. Овај степен вам може пружити вештине које треба да разумете технолошки и логистички напредак који је неопходан за међународни посао. Може вам помоћи у постизању и одржавању купаца и клијената широм свијета, те вам пружити нови увид у стратешко планирање потребно за маркетинг, финансије и људске ресурсе за свјетски успјех.

Предности магистра за међународну пословну администрацију често се примењују не само у вашој корпоративној сфери, већ иу вашем приватном животу. Научите како да се кретате различитим културама дипломатски, како управљати логистиком и трговином, и како најлакше доћи до људи путем технологије.

Трошкови магистарског степена зависе од школе и региона. Контактирање школа које вас највише занима за сажетак трошкова је добро место за почетак.

Нове каријерне стазе се могу отварати када добијете мастер из међународне пословне администрације. Можда сте позвани да радите у корпоративном окружењу као директор маркетинга или људских ресурса. Или можете одабрати да покренете сопствену консултантску кућу или да пишете за пословни магазин. Мали бизнис може такође имати користи; могли бисте се одлучити да развијате сопствени бизнис на међународном нивоу или можда пружите своју помоћ стартупу који може постати свјетски лидер нове генерације.

Курсеви међународне пословне администрације понуђени су на већини факултета и универзитета, а многи нуде мастер програм. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.