Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 20 Master diplome u Likovno obrazovanje 2023

20 Master Programi u Likovno obrazovanje 2023

Pregled

Магистарске дипломе пружају напредне могућности за студенте који желе даље образовање. Типично мале величине класе на постдипломским програмима омогућавају ученицима да стекну вештине потребне за развој своје каријере са једним до две године интензивног истраживања.

Шта је Мастер у уметничком образовању? Дипломски програми у уметничком образовању могу припремити ученике за преузимање власништва над образовним искуствима широм свијета. Студенти могу да се специјализују за средње образовање или специфичну едукацију или могу изабрати да балансирају своје наставне планове и програме с широким спектром уметничких техника, историје и инструкционих метода. Друге области специјализације могу укључивати заговарање, историју, заједницу, музејску едукацију и уметничку креативност. Ученици обично добијају снажни курикулум теорије и практичног искуства како унутар студија тако и изван студија, чинећи себе као истакнуте васпитаче кроз ригорозне курсеве и истраживања.

Студенти који заврше мастер у уметничком образовању могу да стекну способност да предају вишеструке старосне групе, изводе исцрпну анализу и критику уметности, а кроз историју историје управљају професионалношћу и осетљивошћу. Ове особине могу унаприједити студентску професију и омогућити му да или она даље развије као умјетник.

Трошкови повезани са напредним степеном треба да буду подложни трошковима живота и временским условима. Пошто сваки програм има различите захтеве и јединствени распоред накнада, заинтересовани студенти би требали контактирати своје универзитете по избору за тачне процјене трошкова.

Не постоји типично радно окружење за појединца са овом квалификацијом јер пружа пут до толико различитих занимања. Студенти обично раде у јавним школама, универзитетима, музејима, уметничким центрима и уметничким галеријама, мада постоје и многе друге индустрије које позивају на ову вештину. Директор галерије, уметнички едукатор, музејски специјалиста, уметнички наставник, саветник за уметност и саветник за образовање су само неколико титула које дипломанти на овом пољу држе.

Породица и радни вијек не морају да стоје на путу напредног образовања. Можете наставити са мастером у уметничком образовању са традиционалним или онлине часовима. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Podučavanje
  • Likovno obrazovanje
Polja studija
  • Obrazovanje (20)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije