Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 12 Master diplome u Kvantitativna ekonomija 2023

12 Master Programi u Kvantitativna ekonomija 2023

overview

Проширити каријерну потенцијал са магистарским степеном. Интензивна студија одређеног поља често даје ученицима додатну предност на радном месту. Магистар је такође неопходан полагање за оне који се баве докторским радом или одређеним областима студија.

Шта је Мастер у квантитативној економији? Настава се фокусира на стицање дубоког разумевања тренутне економске теорије уз математичке и економске анализе и методе моделовања. Програмски курсеви укључују оне који се односе на статистику, математику и финансије. Студирати људске тенденције у колективу и појединца у погледу богатства и како друштво користи или не користи новац. Откријте квантитативне односе између различитих економских варијабли и како примијенити те концепте. Програми обично трају око двије године.

Вештине које су научене у овом програму укључују решавање проблема, користећи статистику и испуњавање финансијских задатака. Студенти могу проширити предности ових вјештина у своје личне портфолије, банкарство и финансије. Способност проблема да реши аналитичке проблеме више користи од финансирања практичним, стварним апликацијама свакодневно.

Важно је да студенти истражују трошкове и обим курса сваког програма пре него што донесу одлуку да одреде најбоље за њих. Трошкови смештаја, школарине и такси морају бити укључени у истраживање.

Мастер из Квантитативне Економије припрема дипломце за каријеру у економији, банкарству и финансијама. Државне агенције и бирои такође пружају могућности за запошљавање студената који су заинтересовани да постану државни и општински администратори. За оне који су заинтересовани да постану истраживачи, академске и истраживачке институције могу бити одрживе опције. Студенти би могли имати предност у послу у микрофинансијским институцијама, банкарским и инвестиционим фирмама. Квантитативне методе које се науче могу такође користити студентима у областима као што је продаја.

Истражите лепото и радост живљења у иностранству док завршавате ову двогодишњу диплому. Процес почиње са потрагом за вашим програмом испод и директно се обратите пријемној канцеларији школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
  • Kvantitativna ekonomija
fields_of_study
  • Studije Ekonomije (12)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format