Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 5 Master diplome u Kriptografija 2023

5 Master Programi u Kriptografija 2023

overview

Магистар може проширити каријерни потенцијал за дипломиране студенте. Докторски студиј и одређени специјалистички положаји захтевају магистарски степен као део пута.

Шта је Мастер у криптографији? Ученици проводе своје вријеме учења рачунарских наука, примијењене математике, па чак и инжењеринга. Курсеви предају научнике компјутерске архитектуре, алгоритме, теорију вероватноће, Јава, Ц, принципе асиметричне криптографије и још много тога. Студенти уче да раде са сигурносним системима и шифрама. Такође се подучавају основе управљања информационом сигурношћу, криптографијом и комуникацијским системима. Учесници програма бирају између неколико изборних предмета за специфичне каријере након завршетка основних и потребних часова. Програму траје две године да се заврши већина.

Код ширења компјутера, шифровање осјетљивих информација је неопходан вјештак за свакога ко ради у информационој технологији, као и заштиту личних података. Усмено и писмено представљање и вештине аргументације се подучавају на курсу како би се припремили ученици у њиховим односима на послу и са клијентима.

Пре доношења одлуке о програму, паметно је темељно истражити институцију и програм за одређивање укупних трошкова. Понекад фактори трошкова флуктуирају у зависности од економије у тренутку почетка програма.

Са мастером у криптографији, дипломци могу одлучити да постану универзитетски професори, консултанти за сигурност или финансијски консултанти. Многи су се померили по љествици на својим тренутним позицијама сигурности података, постајући криптаналитичари и криптографи. Додатни потенцијални називи посла укључују дата декодер, експерт за шифровање, аналитичар сигнала и декодер порука. Многе позиције захтевају магистарску диплому за комбинацију рачунарских наука и математике која је потребна за извођење. Пејзаж сајбер-безбедносних послова се брзо мења, пружајући додатне могућности за наставнике да наставе.

Проведите свој степен дома или у иностранству, онлине или у класи, зависно од изабраног програма. Започните претрагу за свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Tehnologije
  • Informaciona Tehnologija
  • Kriptografija
fields_of_study
  • Studije Tehnologije (5)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format