Keystone logo

3 Master Programi u Studije Kozmetologije Kozmetička industrija 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Kozmetologije
 • Kozmetička industrija
Polja studija
 • Studije Kozmetologije (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Kozmetologije Kozmetička industrija

  магистрирао обезбеђује напредну обуку у области студија која укључује више специфичних знања, истраживања и анализе технике и пословне вештине. Магистрирао је типично се фокусира на један аспект опште области студија, што Дипломац стручњака који је квалификован за позиције вишег органа.

  Шта је Мастер у индустрији лепоте? Овај степен фокусира на стручност косе, ноктију и негу коже. Студенти често уче о инструментима и техникама за негу тела, као и хемије који су укључени у примени производа за кожу и косу. Бактериологија се учи у програму, тако да ученици схвате значај хигијене циљу спречавања ширења заразе на радном месту. Јер ово је напредна степен, студенти такође уче о техникама управљања, бизнис планова и буџета, услугом и владиних прописа.

  Са мастер дипломом у индустрији лепоте, студенти не само уживају већу плату и позицију високог ауторитета, али су често и иду у посао сами. Ова индустрија је у порасту и добри менаџери су увек у потражњи.

  Курс траје око годину дана да заврши, иако студенти могу такође треба да имају радно искуство као услов за степен. Студенти треба да истражују неколико школа да науче више о накнадама и распоред курса, тако да можете наћи најбоље решење за вас.

  Са мастер дипломом у индустрији лепоте, дипломци често управљају Козметички салони, одговорне за свакодневном вођењу читавог објекта. Кориснички сервис и задовољство су кључни за козметичара, бербера, агенти за таленте, дизајнери производа и програмери, продајног особља и другима у индустрији лепоте, делегирање задатака запосленима у одговарајућим количинама и према нивоу вештина, уз одржавање радних стандарда.Многи дипломци дизајн радне распореде и стално ажурира на свим здравственим прописима.

  Да бисте сазнали више о томе шта су доступни у индустрији лепоте програми, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.