Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 89 Master diplome u Kompjuterska umetnost 2023/2024

89 Master Programi u Kompjuterska umetnost 2023/2024

Pregled

Свугде где изгледате данас, људи се ослањају на рачунаре. Од паметних телефона у рукама оних који чекају код вашег омиљеног продавца са вама на рачунаре који воде велике компаније, велики број уређаја јасно показује да је ово дигитално доба. Са бројем компјутера долази потреба за радима уметника који их могу користити, и стога је Дегрее ин Цомпутер Артс одличан избор за дигитално умјетнике.

Шта је компјутерска уметност као дисциплина?

Рачунарска уметност се односи на било који облик уметности који користи компјутер, било да производи или приказује уметност. Ово може покренути гаму од видео игрица до веб дизајна. Чак и традиционални облици умјетности могу се укључити у компјутерске умјетности јер се уз помоћ рачунара стварају нови радови.

Које су предности у области рачунарске уметности?

Компјутери су интегрални за савремено друштво, а они са уметничком савијеном треба да схвате како они утичу на свет уметности. Како дигитални свет наставља да расте по значају, постаје интегрисан на још већи начин у свет уметности. Степен компјутерске уметности вам омогућава да повећате своје умјетничке таленте док прихватите ову чињеницу.

Које су врсте дисциплина компјутерске уметности?

Степен компјутерске уметности вам пружа прилику да проучите широк спектар дисциплина, а на нивоу дипломца често ћете изабрати само једну за дубоку студију. Неке су усмерене ка забави, а анимација, видео, видео игре и звучна уметност се налазе у овом степену. Слике, алгоритми, перформансе и дигиталне галерије су такође дисциплине које спадају у ову категорију. Можете чак и одлучити да проучите стварање веб страница, креирање ЦД-РОМ-а или ДВД-РОМ-а. Традиционалне уметничке форме могу се наћи иу области рачунарске умјетности, тако да је то врло разноврстан курс студија.

Да ли сте на Интернету?

Ако размишљате о томе како сте стекли магистар у компјутерској уметности, студија на мрежи може бити опција за вас. Поље рачунарских уметности је оно које се добро уклапа на онлине студије, а постоји неколико програма који ће вам помоћи да стекнете диплому из ове области. Проналажење ће вам дати флексибилност да бисте стекли диплому рачунарских уметности на временском распореду који ради за вас.

Које су могућности за каријеру приликом преузимања компјутерске уметничке дипломе?

Са великом потражњом за рачунарима и технологијом у данашњем свету, дипломирани инжењер рачунарства је онај који нуди одличан потенцијал за каријеру. У већини области која укључује рачунаре, потреба за рачунарским уметницима је велика.Компанијама је потребан веб дизајнер и графички уметник који им помажу у креирању промотивне уметности. Забавне компаније требају компјутерске уметнике за стварање видео игрица и анимације. Ако можете да замислите креативно поље које укључује рачунаре, биће вам од помоћи у рачунарској уметности, а дипломирани дипломац ће вам пружити обуку, искуство и портфолио који морате бити конкурентни у овој области.

Pročitajte više

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije umetnosti
  • Kompjuterska umetnost
Polja studija
  • Studije umetnosti (89)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije