Keystone logo

10 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Književnost Komparativna književnost 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Književnost
  • Komparativna književnost
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Književnost Komparativna književnost

магистрирао је често следећа фаза у студент 'с академску каријеру би требало да одлуче да напредују даље дипломирао је у одређеној области студија. Постизање мастер диплому генерално показује висок ниво способности у питању, постављање појединца, осим као експерт. Мајстор је такође обично потребно да би се квалификовали за докторске програме у тој области.

Шта је Мастер у компаративну књижевност? Универзитети и друге институције високог образовања које имају основне мајора у компаративну књижевност и обично нуде дипломом. Компаративна књижевност господар план и програм се обично усмерена на проучавање књижевности у историјском и међународном контексту. Студије могу истражити главне радове у смислу њиховог језичког и културног значаја.

Мајстор у компаративну књижевност може дати студенту прилику да дубље одређеном аспекту студија који му интересује.Осим тога, магистрирао често служи као мост између диплому и докторске студије.

Добијање диплому магистра обично траје између једне и три године, у зависности од захтева институције и студента 'с радног оптерећења. Трошкови мастер програма може да варира између институција, и многе школе захтевају теза за овог степена.

Један број радних места у области компаративне књижевности су академик у природи, тако да студенти траже каријеру у настави или истраживању су често боље позициониране са мастер дипломом. Професура обично захтевају напредни ниво, тако да је мајстор да је обично потребно на минимум. Специјализацију у одређеном аспекту компаративне књижевности може да помогне студент фит истраживања или наставне програме на појединим институцијама.

Академске институције широм света могу да се нуди на вези Мастер дипломе.Онлине курсеви обично нуде студентима флексибилан опцију за проучавање ако раде или живе далеко од своје школе избора. Да бисте сазнали више, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.