Keystone logo

23 Master Programi u Studije Menadžmenta Komercijalni Menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Menadžmenta
 • Komercijalni Menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (23)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Menadžmenta Komercijalni Menadžment

  Магистар је први корак који појединац може предузети у циљу добијања образовања на дипломским нивоима. Степен се може користити за почетак на вишој позицији у одређеном пољу или брже пењање на корпоративну лествицу са постојеће позиције.

  Шта је Мастер у комерцијалном менаџменту? Ово је степен који припрема студенте да учествују у свијету савременог пословања и посебно је корисно за предузетнике и оне који би могли бити заинтересовани за покретање сопственог посла. У магистарском програму, често се очекује да ће научници у потпуности схватити низ различитих предмета, као што су понашање потрошача, рад дигиталних медија и управљање сликама марке. Ове вештине сигурно ће припремити учеснике програма на тржишту компанија и услуга, изводити компетентно маркетиншко истраживање и бавити се правним маркетиншким питањима која могу настати на послу.

  Курсеви комерцијалног менаџмента помажу учесницима у изградњи широког спектра професионалних вјештина, укључујући организацију, критичку анализу и рјешавање проблема, од којих су сви кључни за посао у комерцијалном менаџменту. Поред тога што пружају повећање каријере, ове способности такође помажу студентима у рјешавању свакодневних проблема.

  Пошто трошкови мајстора у овој области имају тенденцију да се разликују у зависности од институције и земље домаћина, неопходно је да будући студенти истражују цену и дужину курса пре него што се посвете било којој одређеној школи.

  Једном када студенти заврше програм и имају нову магистарску диплому, време је да изабере каријеру. На срећу, дипломци ће моћи да пронађу широк спектар послова који су на располагању када започну претрагу. Неке од најчешћих позиција које могу очекивати да нађу укључују пословног саветника, маркетинг менаџера, менаџера продаје, стручњака за међународне односе, менаџера дистрибуције и логистичког аналитичара. Многи од ових позиција су хандс-он, док други укључују више иза сцене.

  Без обзира да ли више волите да похађате часове на локалном, међународном нивоу или на мрежи, ту је мастер програм који одговара вашем запошљеном распореду. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.