Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 39 Master diplome u Klimatske promene 2023

39 Master Programi u Klimatske promene 2023

overview

магистрирао је типично зарадио након завршетка основних студија курсу. Овај напредни степен показује знање студента у специјализоване области студија. Већина програми нуде дипломе који се обавити у једном до три године.

Шта је Мастер у климатским променама? Овај програм је обично испитивање промена у температури и временским условима у земљи. Многи студенти ће се специјализовати у темама које покривају политике, науке, економије, права и управљања климатских промена. Многи програми ће покрити климатских утицаја, методолошких приступа, економије климатских промјена и политике, рањивост и адаптацију. По завршетку њиховог степена, многи студенти ће имати вештине неопходне за разумевање температура, притисак, вјетар, а како ови атмосферске елементи мењају током кратког и дугог временског периода.

Студенти ће имати користи од ригорозним вештина студије, истраживања и анализа података научили када добије Мастер у климатским промјенама. Завршетак ове врсте програма се често посматра повољно од стране потенцијалних послодаваца.

Трошкови магистериј може да варира у зависности од тога шта област образовања је зарадио у, којој земљи ова установа у, и колико дуго је потребно ученику да заврши степена. Уколико имате питања у вези са трошковима најбоље је да се обратите школи или универзитет интереса.

Са радних места у јавном и приватном сектору, људи са Мастер у климатским променама имају различите могућности запошљавања које им. Каријере у истраживање и развој, климатске прогнозе, метеорологије и образовање су доступни у овој широкој области. Знање и вештине које су стекли приликом прибављања магистрирао може применити на различитим индустријама, укључујући производњу енергије, пољопривреде, војне и транспорт.

Размотрити подношење онлине пријаву ако магистрирао је од интереса за вас. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Nauka o Životnoj sredini
 • Klimatske promene
fields_of_study
 • Nauka o Životnoj sredini (39)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format