Keystone logo

13 Master Programi u Jezici Kineski 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Jezici
 • Kineski
Polja studija
 • Jezici (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Jezici Kineski

  Изнад додипломске дипломе, магистар је улазна тачка у постдипломске студије и нуди дубље фокусирање на академску тему или професионалну област. Људи могу наставити магистарске дипломе с намјером да на крају студирају за докторат или проширују каријеру или искључиво из интереса.

  Шта је Мастер на кинеском? Диплома нуди културну и интелектуалну свест у земљи и на свој језик. Студенти могу имати изборе тема на којима могу да се фокусирају, као што су књижевност, историја, лингвистика, култура или педагогија. Тумачење и превођење су друга могућа подручја, нарочито ако је компетентност ученика на његовом матерњем језику јака. Они који имају више професионалних интереса могу такође предузети курсеве из пословања, финансија, економије, технологије, закона и медија.

  Мастер из кинеског програма помаже у јачању аналитичких способности и вештина комуникације. Дипломци из ове врсте програма могу такође бити високо квалификовани за подучавање и пружање обуке.

  Трошкови за мастер на кинеским студијским програмима разликују се, зависно од дужине програма, образовне институције која је нуди и где се налази. Магистарски програми углавном трају од једне до три године.

  Опције за каријеру ће вероватно бити богате за мајстора на кинеским дипломцима, с обзиром да Кина наставља да расте као светска сила. Они могу ступити на различите положаје у академским, владиним, консултантским, пословним, непрофитним организацијама или образовању. Они са књижевним и језичким образовањем могу постати педагози кинеског језика или језички специјалисти. Преводилац и преводиоци могу се наћи иу приватним компанијама, секторима јавних услуга и различитим међународним агенцијама. Други могу да желе наставити академске каријере настављањем студија кроз докторски програм.

  Мастер на кинеским студијским програмима доступни су широм свијета, било на универзитетским камповима или на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.