Keystone logo

1 Master Programi u Studije hrane i pića Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića Ketering 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije hrane i pića
  • Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića
  • Ketering
Polja studija
  • Studije hrane i pića (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular education type

Master Programi u Studije hrane i pića Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića Ketering

Зарада магистрирао је одличан начин да покрену своју каријеру и унесите успешнији и напредну позицију. Да се ​​упишу у мастер програма, морате прво зарадити диплому. Студенти који се одлуче да наставе школовање често имају значајну предност.

Шта је Мастер у угоститељству? У суштини, зарадио диплому у угоститељству припрема студенте да раде на угоститељску дјелатност или другу храну гостопримство компанију. Курсеви се обично фокусирају на време и ресурсима, буџета, маркетинг, рачуноводство, управљање залихама и запошљавање праксе. Важно је да ученици схвате да програм степен у угоститељству је више личи на пословном програму него кулинарски један. То је неуобичајено за курсеве да се фокусирају на кување вештина.

Студирање угоститељство даје студентима одличне вештине менаџмента времена и припрема их да напредују у пословној каријери.Научници који су заинтересовани за предузетништво и користи од стицања руководство и менаџерске способности морају да почну сопствени бизнис или радити постојећу компанију.

Трошкови у вези са зарађује магистрирао у угоститељству варирају доста. Многи фактори, као што су школе и програм по избору, као и земље студије, утиче на школарине и друге накнаде. Да ли ваше истраживање да зна шта је трошак ће бити од уписа.

То може да изгледа као угоститељски је специфична област фокуса да би само омогућило неколико опција каријере, али постоје ствари много поља која исхрана степен матуранти могу да обављају, укључујући услуга исхране, кухиња маркетинг, угоститељство и управљање угоститељства. Специфични позиције укључују угоститељске менаџера, координатора запошљавање, оператере, трговцима, помоћнике и угоститељске менаџере. Цатеринг је јединствена област која нуди много могућности дипломцима.

Уколико сте заинтересовани за образовање у угоститељству, да почнемо данас. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.