Keystone logo

11 Master Programi u Jezici Japanski 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Jezici
 • Japanski
Polja studija
 • Jezici (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Jezici Japanski

  За оне који су већ завршили диплому и желе да се додатно ангажују у академском подручју или стекну вишу стручну спрему за одређену каријеру, магистар нуди те могућности. То је улазна тачка у студије на дипломским нивоима.

  Шта је Мастер на јапанском? Овај степен позива студенте да предузму напредне студије на јапанском језику са приступом истраживачким и образовним ресурсима. Предмети могу укључивати читање и превођење текстова јапанског језика и класичног јапанског језика. Фокус је типично на унапређењу разумевања језика и културе, укључујући књижевност, филозофију и историју. Програми могу обухватити и усмену и писмену комуникацију у Јапану, методе предавања језика, двојезичност, фонетику и планирање и политику за васпитаче.

  Студенти полажу магистарски студиј на јапански језик ради побољшања њиховог мајсторства јапанског језика и продубљивања студија у јапанску културу. Они могу да оштре своје усмене и писане комуникацијске вештине, науче ефикасне методе наставе и откажу своје истраживачке способности.

  Трошкови студирања за Мастер-а на јапанским се разликују, зависно од дужине програма, образовне институције и земље порекла. Степени у овој области могу трајати две до четири године за зараду.

  Дипломци из Мастер-а у јапанским програмима могу постати стручњаци на јапанском језику, култури и друштву. Често су високо квалификовани и обучени да подучавају јапанске на различитим нивоима. Академске каријере као предавачи и истраживачи су највероватније опција, а докторске студије су следећи корак након завршеног магистарског степена. Остале опције за посао могу укључити савјетника за међународне студије на међународним студијама у иностранству или одјељења јапанског језика и позиције у компанијама у којима је потребно јачање јапанског језика.

  На располагању су онлајн и лични програми, доступни су кампуси, са пуним радним временом и делимичним временским опцијама доступним широм света како би задовољили ваше планске потребе. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.