Keystone logo

1 Master Programi u Studije Menadžmenta Izvršni programi Izvršni marketing 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Menadžmenta
  • Izvršni programi
  • Izvršni marketing
Polja studija
  • Studije Menadžmenta (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programi u Studije Menadžmenta Izvršni programi Izvršni marketing

Мастер програми су обично дизајнирани да помогну оним појединцима који су већ завршили курс студија у конкретним областима. У многим случајевима програми осмишљени су да професионалцима који желе да унапреде своје каријере кроз унапређење вештина и подстицање дубље разумевање питања са којима се суочавају на радном месту.

&nbsp

Шта је мастер у Извршном Маркетинг? Ова напредна степен представља високо концентровану фокус на лидерство кроз отворену комуникацију и међуљудских односа. Професионалци који учествују у овом програму науче да процене своје понашање и прилагоде своје лидерске стилове, тако да су у стању да развије односе са својим моћним пословним колегама и запосленима. Програм такође обухвата ефикасне методе сукобе адреса на радном месту.

&nbsp

Завршетак овог програма може припремити дипломце да буду ефикасни лидери. Матуранти могу применити принципе су научили у свом радном месту постојеће.Са повећаном разумевању узрока проблема градилишту, појединци који су завршили ову дипломски програм су спремни да побољша излаз људима које надзиру. Остале користи од овог програма укључују већу самосвест, у стању да изгради професионалце односе, и потпуно развијене вештине управљања.

&nbsp

Трошкове учешћа у програму мастер фокусирани на извршном маркетинг може да варира доста из једне школе у ​​другу. Један од разлога за то је да су образовне институције широм света. Будући студенти треба да се обрате школама појединачно за школарине распореде и сродних накнада.

&nbsp

Ријеч је обично усмерена ка професионалаца који су већ зарадили позиције као руководиоци вишег нивоа или менадзера предузеца. Након завршетка програма, дипломци могу наставити да раде у њиховој тренутној позицији са више успеха.Могли би и да сматрају да се након наношења своје ново развијене вештине они постају право на даље напредовање кроз ешалона су одабрали индустрије.

&nbsp

Руководиоци који желе да унапреде своје лидерске вештине ће пронаћи више информација у списку програма тако што ћете попунити формулар пратећу. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.