Keystone logo

4 Master Programi u Jezici Italijanski 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Jezici
 • Italijanski
Polja studija
 • Jezici (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Jezici Italijanski

  Магистрирале су студенти на постдипломским студијама који могу наставити након што су већ стекли диплому. Курсеви су тежи да буду изазовнији, а већина захтева од научника да заврше дипломски рад или други облик истраживања.

  Шта је Мастер на италијанском? Овај степен нуди студентима детаљније разумевање италијанског језика. Учесници програма могу такође очекивати да сазнају више о талијанској култури, умјетности и књижевности. Појединци могу да изаберу да се специјализују на овом језику на три главна начина: наставити даље образовање у страним студијама књижевности, учити како да се отвори језичка баријера за едуковање других у различитим предметима, користећи језик у глобалним пословним операцијама или прелазак на учење других шта су научили о италијанском језику.

  Предности добијања Мастер'с на италијанском језику укључују лакшу комуникацију и боље разумијевање италијанске уметности, културе и историје. Те ојачане вештине могу отворити многа врата у вези са могућностима за каријеру, и генерално помажу да се ученици више награде.

  Кашњење дефинитивне цене за упис мастер у овој академској области је тешко јер се цена мења зависно од тога која земља планира учесник. Увек је добра идеја да урадите мало истраживања у вези са школарином и накнадама пре него што се посвете.

  Због тога што је читава тачка Мастер-а на талијанском језику да добије темељније разумевање језика, они који завршавају курсеве могу очекивати да ће им отворити велики број локалних и страних послова. Неке од њих могу укључивати менаџера људских ресурса, наставника, тумача, преводитеља за филмске поднаписе и гласа, извршног оглашавача и чак уредника или писца за популарне часописе у свијету и друге публикације. Овај степен је свакако свестран, а прилике за каријеру онима који су стекли изгледају скоро бескрајне.

  Студенти могу одабрати курсеве за овај степен на локалном нивоу или широм свијета, али они могу пронаћи и подједнако темељито образовање у овој области на мрежи.Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова