Keystone logo

85 Master Programi u Istraživanje obrazovanja 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Istraživanje obrazovanja
Polja studija
  • Obrazovanje (85)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Istraživanje obrazovanja

Магистрирала је резултат година студија у дипломском програму. Овакав степен квалификује дипломце као стручњаке у одређеној области и може их ставити на прави пут ка запошљавању доктора.

Шта је мастер студије у образовању? Овај степен програма може побољшати истраживачке вјештине ученика јер се односе на теорије и систем образовања. Студенти би требало да буду у стању да дипломирају са дубинским разумевањем како да спроведу и анализирају своја истраживања како би побољшали образовне и академске програме. Обавезна обука у овом програму може укључивати класичну теорију тестова, инференцијалне статистике, организациону теорију, прикупљање података, процјену параметара и дизајн евалуације.

Степен образовања треба да припрема дипломце за радну снагу. Кроз своје предмете, студенти могу побољшати своје аналитичке, комуникацијске и тимске вештине, што им може помоћи да обезбеде посао у истраживачким областима након дипломирања.

Постоји много фактора, као што је да ли се ученик може посветити пуно радно време, што може утицати на трошкове програма. Најбољи начин да студенти потпуно разумеју трошкове је да дођу до школе по њиховом избору за више информација.

Дипломци са степеном образовања би требало да буду у могућности да нађу посао у различитим областима и организацијама, укључујући универзитете, финансијске институције, школске округе, непрофитне организације или друге пословне секторе. Они могу да нађу посао као директори учења, развијају нове наставне програме за школе које следе или служе као саветници или саветници, помажући да примене резултате истраживања у ситуације у реалном свету. Остале потенцијалне каријере су аналитичар података, координатор истраживања, администратор образовања, водећи истраживач и савјетник за мјерење.

Истраживачки програми за образовање на мрежи доступни су у школама широм света. Ови програми могу бити нарочито атрактивни за студенте који имају пуно радно вријеме, живе у руралним подручјима или на други начин не могу се обавезати на традиционалне распореде колеџа. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.