Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 12 Master diplome u Istorijska konzervacija 2023

12 Master Programi u Istorijska konzervacija 2023

overview

Магистрирала је јединица студија отворена за студенте на постепеном нивоу. Студенти који траже програм имају потенцијал да прошире своје знање за унапређење своје каријере или у припреми за докторске програме. Завршетак програма обично траје једну до две године.

Шта је Мастер у историјском очувању? Ови програми пружају детаљно истраживање историје, очување објеката и артефаката и социоекономски значај очувања у већем обиму. Теме курсева могу укључити технички преглед архитектонске инспекције и рехабилитације, концептуално истраживање и анализу утицаја очувања, европске културе и баштине и закона о урбаној рехабилитацији. Студенти имају прилику да успоставе јаку позадину социјалног и историјског знања како би се привукли приликом примјене стечених вештина неопходних за интервенцију рехабилитације.

Завршетак магистарског студија може опремити ученицима много вредних и тржишних вјештина. Учење ефикасних истраживачких метода, разумијевање како комуницирати и консултовати се као стручњак на терену и бити у стању да планирају и организују пројекте, могу имати користи од тога да ученици учествују на вишим положајем или континуираном образовању.

Трошкови почетка програма могу се разликовати у зависности од локације сваке институције и трајања курса. Потенцијални студенти треба да контактирају одређене школе за додатне информације о трошковима и захтевима.

Мастер у историјској заштити нуди јединствену прилику да студенти постану стручњаци у специјализованом пољу. Дипломанти могу очекивати проналажење различитих потенцијалних каријера, укључујући истраживаче у јавном и приватном сектору, историчаре, конзерваторе за очување, руководиоце пројеката за очување, планове за очување и планирање, директори развоја заједнице, архивисти, кустоси, координатори догађаја, библиотечки техничари, стручњаци за природне ресурсе и наставници.

На располагању су и онлајн курсеви, хонорарни распореди и међународне опције за студенте. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Arhitekture
 • Istorijska konzervacija
fields_of_study
 • Studije Arhitekture (12)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format