Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 9 Master diplome u Interdisciplinarne studije 2023

9 Master Programi u Interdisciplinarne studije 2023

overview

Магистрирала је постдипломска диплома која се добија само једном кад особа заврши своје додипломске студије. Мастер програми углавном трају две године да би се завршили, поред четири или више година потребно за завршетак програма додипломских студија.

Шта је Мастер у интердисциплинарним студијама? Мастер на овом пољу има за циљ да припреми појединце да постану лидери и професионалци који се фокусирају на побољшање живота миграната и избеглица широм света. Курсеви који се нуде у овом програму могу се састојати од подучавања ученика о многим изазовима са којима се суочавају ове групе људи и припремају их да поступају саосећајно, брзо и професионално када иновирају решења за глобалне кризе.

Појединци који успешно заврше овај програм могу имати значајне користи, укључујући, али без ограничења, способност разума, да поступају саосећајно и размишљају ван сопствених потреба. Снажне способности размишљања су корисне у већини каријера, а саосећање и алтруизам могу послужити да побољшају све области свог живота.

Трошкови овог одређеног програма варирају и зависе од више фактора. Трајање студија, локација универзитета и да ли су курсеви понуђени углавном на мрежи или ван мреже, могу имати улогу у крајњој цени.

Дипломци овог програма имају потенцијал да прате многе узбудљиве каријере. Појединци са дипломом на терену имају тенденцију да уживају такве просперитетне каријере као креатори политике за локалне, државне и државне владине агенције; заступа јавност и оне мање срећне; филантропије и социјалне раднике. Многи могу наћи посао у владиним агенцијама, непрофитним организацијама и хуманитарним фондацијама. Међутим, због вештине које дипломанти имају да посједују, могу се представити и могућности у другим областима.

Многи универзитети нуде диплому у интердисциплинарним студијама, али гдје се настави њихово образовање у крајњој линији зависи од локације и распореда. Онлине курсеви нуде флексибилност, која је погодна за многе. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Istraživanje obrazovanja
  • Interdisciplinarne studije
fields_of_study
  • Obrazovanje (9)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format