Keystone logo

9 Master Programi u Obrazovanje Istraživanje obrazovanja Interdisciplinarne studije 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Istraživanje obrazovanja
  • Interdisciplinarne studije
Polja studija
  • Obrazovanje (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Obrazovanje Istraživanje obrazovanja Interdisciplinarne studije

Магистрирала је постдипломска диплома која се добија само једном кад особа заврши своје додипломске студије. Мастер програми углавном трају две године да би се завршили, поред четири или више година потребно за завршетак програма додипломских студија.

Шта је Мастер у интердисциплинарним студијама? Мастер на овом пољу има за циљ да припреми појединце да постану лидери и професионалци који се фокусирају на побољшање живота миграната и избеглица широм света. Курсеви који се нуде у овом програму могу се састојати од подучавања ученика о многим изазовима са којима се суочавају ове групе људи и припремају их да поступају саосећајно, брзо и професионално када иновирају решења за глобалне кризе.

Појединци који успешно заврше овај програм могу имати значајне користи, укључујући, али без ограничења, способност разума, да поступају саосећајно и размишљају ван сопствених потреба. Снажне способности размишљања су корисне у већини каријера, а саосећање и алтруизам могу послужити да побољшају све области свог живота.

Трошкови овог одређеног програма варирају и зависе од више фактора. Трајање студија, локација универзитета и да ли су курсеви понуђени углавном на мрежи или ван мреже, могу имати улогу у крајњој цени.

Дипломци овог програма имају потенцијал да прате многе узбудљиве каријере. Појединци са дипломом на терену имају тенденцију да уживају такве просперитетне каријере као креатори политике за локалне, државне и државне владине агенције; заступа јавност и оне мање срећне; филантропије и социјалне раднике. Многи могу наћи посао у владиним агенцијама, непрофитним организацијама и хуманитарним фондацијама. Међутим, због вештине које дипломанти имају да посједују, могу се представити и могућности у другим областима.

Многи универзитети нуде диплому у интердисциплинарним студијама, али гдје се настави њихово образовање у крајњој линији зависи од локације и распореда. Онлине курсеви нуде флексибилност, која је погодна за многе. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.